Uvodna konferencija za IPA projekat: Animal Health

Članovi projektnog tima Zoo vrta Palić sa kolegama, učestvovali su 11.11.2010. na uvodnoj konferenciji za IPA projekat: Implementation of nature conservation rescue center and animal health monitoring system with cross-border cooperation, koja je održana u Vadasparku u Segedinu.
Na konferenciji su održana predavanja o projektu i njegovom značaju, kao i o dosadašnjoj saradnji partnera: Vadaspark Szeged, Zoo vrt Palić i Kiskunsagi Nemzeti Park. Predavači su bili: Veprik Robert, direktor Vadašparka, Ovari kristijan, biolog Zoo vrta Palić, Tajti Laslo šef službe za monitoring ptica u Nacionalnom Parku Kiškunšag i Kokai Karolj, veterinar.
Da potsetimo: projekat je sufinansiran od IPA fondova Evropske Unije i traje do 31.07.2011. u okviru prekograničnog projekta R. Mađarske i Srbije. Osim prekograničnih partnera, pridruženi partneri Zoo vrta Palić su: Društvo ljubitelja prirode Riparia, i veterinarska stanica Veterinar. Cilj projekta, između ostalog, jeste izgradnja monitoring sistema za praćenje ptica i divljih životinja na zaštićenim prirodnim dobrima sa obe strane granice.
Slika
Slika
Slika
SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 55 = 60

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: