Uzrok požara neuzvraćena ljubav?

U subotičkom naselju Prozivka pukom srećom izbegnuta je tragedija kada je u noći između srede i četvrtka bačen Molotovljev koktel.

.

Prema nezvaničnim informacijama, a koje prenosi Blic, uzrok napada je neuzvraćena ljubava. Okrivljenog, Bruna V. je pre četiri dana zbog maltretiranja ostavila njegova vršnjakinja S., ćerka bračnog para Golić.

.

Nastala vatra je zahvatila predsoblje i dnevnu sobu, ali je eksplozija probudila ukućane, pa su uspeli da izađu na terasu. Za nekoliko minuta njihove komšije su uspele da ugase požar, sprečivši još teže posledice.

.

– Eksplozija nas je probudila oko četiri ujutro. Istrčao sam iz spavaće sobe i video da se plamen širi predsobljem. Suprugu, ćerku i najmlađeg sina sam izveo na terasu, a stariji sin i ja smo otvarali prozore jer se dim brzo širio. Uspeo sam da pozovem komšije, a dugujemo im veliku zahvalnost jer ko zna šta bi bilo sa nama bez njihove pomoći – kaže Gligorije Golić.

.
Motiv napada ubrzo je postao jasniji kad je Gligorijeva ćerka s terase primetila svog bivšeg mladić, sa kojim je raskinula.
 .

– Imala sam dosta problema s njim, stalno mi je pretio telefonom, a čak me je nedavno i držao zaključanu u stanu i maltretirao. Rekla sam to i policiji. Posle sam čula da je priveden i da je on napadač – kaže S. G za Blic.

.

Izvor: BlicKOMENTARI

  1. mo kaže:

    Idiotizam.

  2. Williamson kaže:

    Sad ce mu  biti uzvracena ljubav u zatvoru ili popravnom !

OSTAVITE KOMENTAR