Vapaj kamiondžija kod Žednika

02.02.2014.  22,00h

Situacija je teška i dramatična. Put je zatvoren i ne možemo da mrdnemo, kaže jedan od vozača iz kolone

 

Oko 150 kamiona zarobljeno je u smetovima i čeka u koloni kod Žednika, na auto-putu Feketić – Subotica. Jedan od ljudi iz kolone opisao je dramatičnu situaciju u kojoj se nalaze! Oni stoje u koloni od petka odnosno subote i nestaju im osnovne životne namirnice.

 

– Situacija je teška i dramatična. Put je zatvoren i ne možemo da mrdnemo. Veliki broj nas čeka od petka i subote. Sve se ovo odužilo. Nestaje nam gorivo i nećemo moći da se grejemo. Pored toga ostajemo bez zaliha vode i hrane. Sve što smo dobili danas je po jedna pašteta, mesni narezak i pola hleba, ali mnogi nisu ni to dobili. Ne znam koliko ćemo moći da izdržimo – rekao je vozač.

sneg na putuKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Zar nije Alekxandar dao i svoju kapu nekom od zavejanih?  

 2. pravdoljub kaže:

  Sramota!!!!!!!! Zar je cilj samo medijska pompa i eksponiranje politicara?

 3. stormwatch kaže:

  Jbt koliko sns-OVACA na sajtu…hahahahahahaha, jbt….pukli ste a i sami ne znate koliko, ceo svet vam se smeje!

 4. zorandjala kaže:

   

  stormwatch: Jbt koliko sns-OVACA na sajtu…hahahahahahaha, jbt….pukli ste a i sami ne znate koliko, ceo svet vam se smeje!  

  NAROCITO PLAC***E PObEGLE OD OBAVEZA I ODGOVORNOSTI..

 5. Lenin kaže:

  @stormwatch   Видим има и дс-ОВАЦА… хахахахахаха… пукли на 10 страна већ одавно,сад је народ у дилеми за којег Демокраду да дају глас… који ће најмање да демокрадуцка.

  Немој ово узети лично јербо мислим да ниси ни за једног од њих.Ти би прија бија за Шарића и његове.Ја ћу и ове изборе да изоставим.Или ако ми дође кеф,па за инат да одем и гласам за ПМН… хахахаха… Доле Трианон!

 6. stormwatch kaže:

   

  zorandjala:

  stormwatch: Jbt koliko sns-OVACA na sajtu…hahahahahahaha, jbt….pukli ste a i sami ne znate koliko, ceo svet vam se smeje!  

  NAROCITO PLAC***E PObEGLE OD OBAVEZA I ODGOVORNOSTI..

   

   

  Videli smo jednog u Subotu kako kao nosi dete. 

OSTAVITE KOMENTAR