Varao preko facebooka

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevare, subotička policija podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici protiv Z.Ž. (1984) iz Čačka.

 

Sumnja se da je Z.Ž., početkom februara ove godine, preko internet sajta ''facebook'', dogovorio prodaju medicinske uniforme, za šta mu je oštećena platila, nakon čega joj je on isporučio iskrojeni materijal za majice.

 

Osumnjičeni se tereti da je protivpravno pribavio imovinsku korist u iznosu od 32.800,00 dinara.

facebook

Takođe, policija je podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu i protiv N.B. (1983) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake ili usluga.

 

Osumnjičeni se tereti da je, proizvodio odeću, koristeći oznake poznatih proizvođača sportske opreme i prodavao je na području Subotice i Kikinde.

 KOMENTARI

 1. roki kaže:

  Puna podrska za prevaranta. Ko sisa ovu glupu djevojku sto je preko fejsa mislila da nesto kupi. Alooooo devojko, da li si ti normalna. Svaka cast za prevaranta.

 2. dmzg kaže:

  Danas i sutra, sve ce se svoditi na prodaju i zivot preko neta. Osnovna je kultura imati svoj profil i predstaviti se za onoga ko zapravo jesi. Iskreno se nadam da ce svest siroke populacije polako da se popne na visi nivo…svakako, vec danas treba otvoriti sirom oci na svim drustvenim mrezama jer prevaranata i bolesnika na zalost ima i tu, kao i na ulicama.

 3. Neša kaže:

   

  dmzg:

  …Osnovna je kultura… predstaviti se za onoga ko zapravo jesi.

   

   

  A što onda piše "dmzg"?!? "Malo" ste mi kontradiktorni.

 4. dmzg kaže:

  Ha ha, znao sam da ce to biti jedan od komentara! 🙂 Zovem sa dr. Miković Zoltan zvani Goga  a *dmzg* posto sam ovaj e.mail otvorio pre nekih 12tak godina kada nije bilo ovakvih glupih prepiski i ljudi koji se bave ovakvim ne bitnim stvarima, vec radi placanja lekova putem internet prodaje… Svojim inicijalaima sam naglasio moje prave podatke koji u ovom slucaju nisu ni bitni jer nisu stvorene za prevare i obmane.

OSTAVITE KOMENTAR