VAŽNO OBAVEŠTENJE: Prekid vodosnabdevanja od petka u 23h do subote u 19,00

Obaveštavamo građane Subotice – korisnike naših usluga, da će zbog planiranog izvođenja radova na rekonstrukciji sabirnog cevovoda na fabrici za preradu vode, u petak, 12. maja 2017. godine, od 23,00 časa, doći do prekida vodosnabdevanja u najvećem delu grada, kao i u delu naselja Palić.

Očekuje se da će tokom subote, 13. maja prekid u vodosnabdevanju trajati najduže do 19,00  časova, mada postoji mogućnost da se radovi završe i ranije, ali ne pre 15,00 časova.

Prilikom rekonstrukcije sabirnog cevovoda i nakon ponovnog uspostavljanja vodosnabdevanja moguća je pojava zamućenja vode, kao i pada pritiska u vodovodnoj mreži, u trajanju od oko 90 minuta.

Napominjemo da je reč o prekidu vodosnabdevanja koji je bio najavljen za 28. na 29. april 2017. godine, a koji je u međuvremenu odložen.

Molimo građane da se tokom i nakon prekida vodosnabdevanja u slučaju bilo kakvih reklamacija na kvalitet vode obrate dispečerskoj službi JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica.

cesma_vodovod_221111

Obrazloženje:

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija” Subotica radi na rekonstrukciji sabirnog cevovoda na fabrici za preradu vode, a u okviru Projekta za unapređenje vodnih sistema grada Subotice.

Do završetka radova preostalo je još da se ugradi peskolov i da se novoizgrađeni cevovod priključi na filtersku stanicu, što je i razlog zbog kojeg je neophodno zaustaviti fabriku vode kao i isporuku vode krajnjim korisnicima.

Paralelno sa izvođenjem radova biće urađen i remont trafostanice na Vodozahvatu 1, pod nadzorom Elektrodistribucije Subotica, koji je zakazan za subotu, 12. maja 2017. godine, od 08,00 do 13,00 časova.

Cilj je da se istovremenim sprovođenjem dve planirane aktivnosti racionalno iskoristi vreme i da period prekida vodosnabdevanja krajnjih korisnika bude što kraći. Realizacijom ovih aktivnosti poboljšaće se funkcionisanje vodnih sistema grada Subotice.

 

VODOVOD I KANALIZACIJA SUBOTICAKOMENTARI

 1. Rerih Gyorgy kaže:

  Koszi az ertesitest.

 2. bac Vranje kaže:

  A ZASTO PLACAMO POGONSKU SPREMNOST KAD STE NESPREMNI DA OBEZBEDITE VODU?!?!?!!? L O P O V i !!! Napredno nema sta!!

 3. Zali se upravi vodovoda kaže:

  Ako neko moze dati tacnu definiciju pojma “pogonska spremnost” i sta on zapravo znaci. Da li sam ja u pravu ako izraz pogonska spremnost prevedem sa Nemackim “Betriebsbereitschaft ” ili Engleskim “readiness for operation” ukoliko jesam onda je to nesto sto se samo po sebi podrazumeva i ne izaziva nikakve posebne troskove. Kao recimo prodavac u radnji ima pogonsku spremnost ili radnik u fabrici ima takodje pogosku spremnost i to su pojmovi koji se sami po sebi podrezumevaju, kao uostalom i vojska i policija koje imaju permanentnu spremnost za ono sto im je i svrha i namena i niko posebno ne placa ni trgovca niti radnika ili vojnika odnosno policajca samo zato sto je spreman za ono sto mu je duznost i zadatak i ono sto se od njega samo po sebi trazi i ocekuje, i na kraju krajeva vec prima platu.

 4. Sojic kaže:

  Bunar je zakon

 5. aleksa kaže:

  A sta znaci “prekid vodosnabdevanja u najvecem delu grada i Palica”, koji su to delovi grada gde nece biti prekida?

 6. Marija Vujkovic kaže:

  Ulicu Balinta Vujkova i ne dotice,treba da vas je sramota da veci deo grada i nema vodovod,upravo je sproveden kroz Uskocku ulicu,ulica Balinta Vujkova i dalje nema vodovod i naravno,kad su se skupljali potpisi obecana je voda i za nasu ulicu,kasnije ste nas preskocili jer je trebalo jos 50m cevi.SRAMOTA.Nemamo vodovod.nemamo kanalizaciju,ulica ne asfaltirana,a da pre izbora smo dobili ulicnu rasvetu…bravo Subotico!!!

OSTAVITE KOMENTAR