Važno obaveštenje za građane Subotice

Obaveštavamo naše sugrađane da zbog otežane epidemiološke situacije u Gradu i okolini, kao i povećanog broja pacijenata koji se  javljuju sa respiratornim tegobama  odnosno siptomima na Covid – Sars -19 povećavamo  broj lekara koji će primati ove pacijente u takozvanoj Respiratornoj ambulanti na adresi Subotica, Harambašićeva 2. (Telefoni respiratorne ambulante: 024/546-104 i 065-9185578).

Iz ovih razloga  je neophodno da se zaposleni specijalisti interne medicine u Domu zdravlja Subotica privremeno presele na drugu adresu i to u Zdravstvenu ambulantu „Gat“ na adresi Subotica, Ruđera Boškovića 22. Specijalisti interne medicine radiće u dve smene i to od 7.00 do 20.00 časova svakog radnog dana osim subote i nedelje gde će se primati pacijenti kod internista na uobičajeni način kao do sada.

Specijalisti interne medicine radiće na adresi Subotica, Ruđera Boškovića 22 (Zdravstvena ambulanta „GAT“) počev od 18.11.2020. Telefon na koji pacijenti mogu pozivati specijaliste interne medicine je 024/4562-656.

Doktori medicine iz ambulante „Gat“ privremeno će raditi u Zdravstvenoj ambulanti broj 2. na adresi Subotica, Beogradski put 45. Pacijenti Zdravstvene ambulante „Gat“ mogu da se jave u najbližu zdravstvenu ambilantu.

DIREKTOR DOMA ZDRAVLJA SUBOTICA  

                                                       Ivanka Beoković, dipl ekonomista    

      

                KOMENTARI

 1. More kaže:

  Izdrzite ljudi. Uskoro svi jace izlazimo iz ovoga!

 2. Medicinar kaže:

  Samo gradite još više stanova i tamo trpajte nove doptepence u Subotici. Zatvarajte ih u stanove ,plašite ih bolestima da ne izađu na čist vazduh i na sunce. Centralno grejanje u tim stanovima je centar širenja razne zaraze i nehigijene ,slabog grejanja ili previše isporučene toplote . Hranite ih lošim hranom iz supermarketa. Nemojte jesti kuvanu domaču hranu već onu što vam isporučuju u stiropornoj ambalaži sumnjivog kvalitetet ,itd ,itd . I na kraju oblačite se za vreme zime u odeću kao da ste na havajima. Posle ovoga distanca od 2 metra ,maske ili zabrana sakupljanje više od 5 osoba na jednom mestu neće vas spasiti od prehlade…( Covida )

 3. Croat kaže:

  More.
  Nadam se…..

 4. Marko van Basten kaže:

  Dr’z te se ljudi,bice jos gore!

 5. Bože mili kaže:

  Medicinar – ima ovde svakakvih ludaka, ali ti ih sve šišaš…i oni koji ti daju pluseve!

 6. Medicinar kaže:

  @ Bože mili ,Vaši dobri drugovi sa Šiom na čelu dobro su vam uvalili bezkorisne maske i raznu medicinsku opremu za tobož Covid bolesti ,sutra će vam uvali milione vakcina pored dosad uvaljnih pedest milona maski od recikliranog papirnog otpada Zar još uvek ne svaćate da vas guraju nazad u mračni srednji vek. Pacijenti se ne primaju više u za to izgrađenim objektima već danima čekaju na kiši i mrazu da se neki ‘anline’ lečnik ih primi između svojih privatnih poslova. Kažu evo vam brojevi telefona javite se ovde ,tamo ,gore ,dole…a telefoni su gluvi -možda su i oni u ‘karantenima’
  Ali da se vratimo na našu ‘braću’ i Šia. Oni više nemaju Covid 19 pandemiju preko noći bolest je nestao ,nikoga više ne vidimo sa maskama-sve se vratilo u normalu,
  I zamisli niko nije primio njihovu kinisku vakcinu . Srpski ‘ši’ jučer je najavio da stižu kineske vakcine i počeće sa vakcinisanjem stanovništva…??? Nešto ovde ne šljaka…
  Zar ćemo doćekati da onaj berberin u naselju Kertvaroš ponovo otvori svoju butiku gde pored šišanja gostima po potrebi će vaditi i zube..
  Bože mili sve je moguće…

 7. Miki kaže:

  @ Bože mili A da li znaš zašto ti dobiješ minuse?

 8. Pera kaže:

  @Medicinar

  Pretpostavljam da je nick lažan, ako nije onda si nepodoban tzv. Zvaničnoj medicini, trovaču, kasapinu i ubici.

 9. Amanda kaže:

  @ Pera Zar misliš da među medicinarima nema onih koji misle drugačije nego Vučić…? Oni su u kontaktu sa stranim informativnim agencijama…ima opozicija i među njima.

 10. Pera kaže:

  @Amanda

  Ne bavim se bezličnim kominterno-marionetama. Sutra ćeš, “Amanda”, u zvezde da ih kuješ i u dupe ljubiš ukoliko ti narede. Hvala bogu (koji ne postoji), poznajem tzv. Zvaničnu medicinu kao zlu paru. Naročito “našu” “subačku”.

 11. Caru carevo kaže:

  @Pera
  A ti znaš da Bog ne postoji. Kako ćeš se jednog dana iznenaditi.

OSTAVITE KOMENTAR