Veće predložilo nove direktore

Na današnjoj sednici Gradsko veće je razrešilo šest vršioca dužnosti direktora javnih i komunalnih preduzeća i na njihovo mesto je predlogom rešenja imenovao nove v.d.direktore:

 

– za vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća «Suboticagas» predloženim rešenjem Gradskog veća imenovan je Dragan Božinović, dipl.ekonomista,

– u JKP “Subotička Toplana” imenovan je Dervo Ahmetović, dipl. ekonomista,

– za v.d. direktora “Zavoda za urbanizam” imenovana je Timea Tripolszki,

–  “Direkcije za izgradnju grada”, Peter Blau,

– zatim za vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća «Dimničar» imenovan je Nikola Pajić,

– a za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća “Radio Subotica” rešenjem Gradskog veća imenovan je novinar, Ljubiša Stepanović.

 

Imenovani će obavljati dužnost počev od narednog dana od dana donošenja ovog rešenja, do imenovanja direktora pomenutih javnih komunalnih preduzeća, a najduže šest meseci od dana imenovanja. Najverovatnija ovi predlozi rešenja o novim imenovanjima će se naći na sutrašnoj sednici Skupštine grada.

gradska-kuca-3-300x280

Pogledajte reagovanje Tonija Bedalova

 KOMENTARI

 1. STeve kaže:

  Cek, jel' to Toni smenjen?

 2. Suboticanin kaže:

  Alal su vam kadrovi!!!!!! ko su ti?

 3. petar kaže:

  Subotica-gas,to je strasno.Milosevicev kadar.on i zena,opljackali Aurometal.spominje se nekih 300kg zlata.zena bila pobegla u Madjarsku na 5 god.posle su to sa sudijama ispeglali,pa se zena vratila..ima otpad u Aleksandrovu preko cega peglaju i peru pare..zar su to svi zaboravili?

 4. Libero kaže:

  Ma jak kadar, svi obrazovani, kulturni, vaspitani, rođene lokalpatriote ! Samo napred, idemo do dna…

 5. Au kaže:

  Dragan Bozinovic, Peter Blau, Ljubisa Stepanovic? O Boze ima li te? Kakvi su ovo kadrovi? no

   

  Maglai je totalno prs'o!

   

   

   

 6. Vesko kaže:

  Bivsi nacelnik okruga je prosperirao preko bivseg direktora AK,koji mu je dozvoljao da kupuje mehanizaciju firme,po bagatelnim cenama,kao staro gvozđe i lim,bez licitacije,na steu firme a njima na korst,pa nije cudo sto je ova firma dogurala i prodata kao otpad,između ostalog zahvaljuci ovoj dvojici i stecajnoj bandi.

 7. suzana kaže:

  Boze baci kamen i budi precizan… stopostotni lopovi… sramota za vladu da ovako nešto i predlozi… pa u kom ce mo mi to smeru… zar Bozinovicu nije dosta nego mu na ve treba i plata od nekih stotina hiljada … a tolko mu zena nakrala da je obezbedila buduca pokoljenja…  evo ne mogu doci sebi. sta je ovome narodu?????????????????

 8. Loš Đak kaže:

  SPS ponovo jaše! Jedan od četiri jahača apokalipse ponovo je u subotičkom sedlu i galopira punom brzinom …

 9. Dorfer kaže:

  E moj DS-ovci i ostali koji ste 'smenili' SPS -ov režim, zašto ih niste procesuirali za vreme dok ste bili na vlasti? Zato što ste i vi bili deo tog prethodnog režima pa ste preskočili u tabor 5-oktoberske revolucije radi spašavanja svoje kože , a danas kao se čudite ne …?

 10. dr,no kaže:

  petar:

  Subotica-gas,to je strasno.Milosevicev kadar.on i zena,opljackali Aurometal.spominje se nekih 300kg zlata.zena bila pobegla u Madjarsku na 5 god.posle su to sa sudijama ispeglali,pa se zena vratila..ima otpad u Aleksandrovu preko cega peglaju i peru pare..zar su to svi zaboravili?

   

   

  I gde ti je iz priče Kasa Jožef, ko je to sve omogučio?

 11. matori kaže:

  Ljubiša Stepanović … Snažni, kritični tekstovi u "Subotičkim novinama", britka sablja ukazivanja na propuste vlasti, nepravilnosti, aljkavost do juče vladajućih lokalnih političara … Neko bi rekao – pravi izbor! Ja ne bih, pošto me pamćenje još uvek služi, iako sam mator. Ne previše mator da sa masom ljudi 5. oktobra 2000. godine urlam ispred zgrade subotičkog SUP-a *** cenzurisano *** (kada smo ga ugledali sa TV ekipom subotičke televizije) … Neću nikada zaboraviti njegov uvređeni pogled upućen masi, kao fol "šta sam vam ja skrivio?" … E moj Ljubiša, znaš ti dobro kakav si bio za vreme našeg omiljenog Slobe – ni mrvice kritike, ni tračka pokušaja da se kritički sagleda najgori režim koji je Srbija ikada imala! Gde je tada bila britka sablja? Duboko ispod gliba udvoričke apologetike trule Miloševićeve vlasti … Muka mi je bila da slušam i gledam njegove hvalospeve kako je nama u stvari dobro i kako nas Veliki Vođa vodi putem nezadrživog progresa. Karijera i vlast su Ljubiši bili draži od novinarstva i etike novinara. Da li neko misli da se on promenio? Da li neko misli da se bilo ko od onih koji su nas gurnuli u ovu rupu punu gov**a promenio? Ali Ljubiša je vešt plivač u pomenutoj rupi – i evo ga! Direktor Radio Subotice! Gospodo, srećno nam bilo u našoj rupi! Sa sve Ljubišom!

OSTAVITE KOMENTAR