Velika nagrada Subotice

Šampionati Srbije u vožnji na hronometara i drumsko prvenstvo održaće se danas 25. juna i u nedelju 27. juna u Subotici.

Hronometar će se voziti na „Y“ kraku između magistralnih puteva za Sombor i Bačku Topolu. Seniori će stratovati na stazi od 30 km, juniori na 20 km, kadeti i dame na 10 km i mlađi kadeti na pet kilometra, koliko iznosi jedan krug. Start mlađih kadeta je u 12 časova, ostale kategorije startuju po završetku predhodne.

Drumsko prvenstvo startuje u nedelju u vremenskom periodu od 11.00 do 17.00 časova. Start i cilj trke je u Štrosmajerovoj ulici, koja će biti povremeno zatvorena za saobraćaj, dok će duž trase kretanja od Subotice preko Palića, Hajdukova, Bačkih Vinograda, Malih Pijaca, Martonoša, Horgoša i nazad ka Subotici, saobraćaj biti usporen i regulisan od strane pripadnika saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici. Molimo građane da u navedenom periodu za saobraćaj koriste alternativne putne pravce, navodi se u saopštenju subotičke policije.

Start trke za elitu je u 11 časova, a staza je duga 166 km. Juniori startuju od 11:05 časova na stazi dugoj 105 km, kadeti i dame u 11:10 (70 km), a mlađi kadeti u 11:15 na deonici od 38 kilometara.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR