Veliki izbor i popusti – pune knjižare

Dok čekamo uslove da se održi veliki Međunarodni beogradski sajam knjiga, u toku je Sajam u našem gradu, koji se u knjižarama Delfi na Korzou i u tržnom centru „Stop Shop“ održava od 15. do 31. oktobra. Već tokom prve nedelje velike pogodnosti koje Sajam nudi iskoristilo je mnogo naših sugrađana.

– U ovim novim uslovima pandemije i dvonedeljnog sajma u knjižarama nismo znali šta da očekujemo, tako da nas je pomalo i iznenadila izuzetno dobra posećenost već tokom prve nedelje – kaže Melinda Bajagić, poslovođa knjižare Delfi na Korzou. – Knjige kupuju sve generacije, a interesovanja su krajnje različita. Čini mi se da kupuju čak i oni koji su se zarekli da im knjige sada nisu prioritet, ali popusti su stvarno privlačni, a izbor veliki jer se Laguni pridružilo i dosta drugih izdavača. Prilika je odlična i teško je odoleti. Kupci uglavnom dolaze spremni sa spiskovima naslova koje bi želeli, a pet najtraženijih, kojih već skoro i nema na policama su: „Đubre“ Marka Vidojkovića, „Poslednja stanica Aušvic“- Edi de Vind, „Kraljevstvo“- Ju Nesbe, „Telo“ Bila Brajsona, i verovali ili ne, još uvek „Čovek po imenu Uve“.KOMENTARI

  1. Indijanac kaže:

    Jedva cekam da odem u zasluzenu penziju, da bih mogao da nadoknadim propusteno, to jest, da procitam obaveznu skolsku lektiru za osnovnu i srednju skolu.
    A ako penziju uopste ne docekam ziv, ebi ga, odnece me na groblje nenacitanog i zeljnog citanja dobrih knjiga.

OSTAVITE KOMENTAR