Veliki uspeh ŽOK Spartaka

ŽOK Spartak je 13.01.2010. u "Dudovoj Šumi", odigrao meč za prolazak u osminu finala GM Chalange kupa protiv Holandske ekipe Vert. Subotičankama je bio neophodan trijumf od 3:0 kako bi odmah prošle ili pobeda od 3:1 da bi izborile zlatni set. Dogodio se drugi scenario. Prvi set je prošao u potpunoj dominaciji Holandjanki, pa je prvi set završen rezultatom 17:25. Posle ovakvog razvoja je malo ko mogao očekivati pozitivan kraj.Tada je preostao još samo jedan put za dalji plasman, a toje bilo osvajanje naredna tri seta uzastopno.
Slika
slika:www.subotica.info

Ono čemu su se mnogi nadali,a malo ko verovao se dogodilo. Od drugog seta pa nadalje postojao je samo jeda tim, a to nije bio Vert. Naše devojke su prosto pomele svoje protivnice u naredna tri seta pa su tako rezultati u drugom, trećem i četvrtom setu bili 25:13, 25:15 i 25:17 u korist Subotičanki. Usledio je "zlatni set", u kome se srećom nastavila dominacija domaćih igračica koje su i ovaj set rešile u svoju korist sa rezultatom 15:12. Slavlje je moglo da počne. Spartak će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Istr (Francuska) – Doprastav Bratislava (Slovačka). Pored sjajne igre devojaka mora se istaći i sjajna atmosfera u "Hali sportova", gde je utakmici prisustvovalo oko 2000 navijača što je u mnogome doprinelo pozitivnom razvoju dogadjaja. Što se navijanja tiče, možemo mi bolje, pa hajde da u još većem broju bodrimo naš tim kada budu zaigrali u osmini finala jel devojke to zaslužuju.

Slika
fotografija:www.subotica.info

Ovo je sastav u kome je ŽOK Spartak nastupio:Bokan, Memišević, Nikić, Stojanović, Helić, Marković, Medić, Bogdanović, Češljar, Matić, Šimić i Klisura. Trener: Saša NedeljkovićKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 47 = 51

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: