Veliki zumba skup u Subotici

Juče je u Subotici u hotelu Galerija održan veliki Zumba skup i party. Preko 120 polaznika, 14 instruktora iz Srbije (Subotica, Novi Sad, Beograd, Sombor), kao i iz Mađarkse, okupilo se u Subotici kako bi u dvosatnom ritmu vežbanja popularisao ovaj neobičan fitnes koji je osvojio svet. Zumba se trenutno trenira u 75 zemalja, na preko 40.000 lokacija, a od tih 40.000, 4 su i u našem gradu!

 

Zumba  program spaja zanosne latino ritmove sa jednostavnim pokretima koji se stapaju u jedinstveni fitnes program koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Cilj je jednostavan: vežbati ali i uživati.


Zumba fitness daje dugoročne efekte – uz erupciju adrenalina sagorevate kalorije, obnavljate energiju i savlađujete korake koji će vas „zaraziti“ za ceo život. Ako treningu tokom koga se konstantno smenjuju brz i spor ritam uz trening opterećenja koji tonira i oblikuje telo istovremeno sagorevajući masti dodate malo latino vreline dobili ste Zumba čas.

 

Zaključno sa julom 2009 godine, Zumba se održava na preko 40.000 lokacija u 75 zemalja, prodato je preko milion dvd kopija i uticala na kvalitet života miliona ljudi širom sveta. Zašto? Zato što je Zumba najbolja zabava današnjice – kažu instruktori.

 

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR