Veliko interesovanje za koncert Dina Merlina

Obzirom da se veliki muzički spektakl – koncert Dina Merlina u Subotici bliži, a da su organizatori obećali neviđeni muzički događaj na ovim prostorima, vlada sve veća potražnja za ulaznicama širom Srbije, pa i u našem gradu.

DINO-MERLIN_08

Iz UG „Mladost“ koja je organizator koncerta najavljuju nezaboravna dva i po sata vrhunske muzike ovog popularnog pevača u okviru turneje „Hotel Nacional Tour“.

Na nedavno održanoj konferenciji za štampu neposredno pred koncert u Novom Pazaru, Dino Merlin rekao je da će koncert u Subotici biti poslednji u Srbiji sa ovim repertoarom pesama.  Ove godine završiće sa svim turnejama, a naredne dve godine kako je rekao, posvetiće se autorskom radu i pisanju pesama za novi album. Treća godina biće posvećena snimanju i promociji novog albuma a tek za četiri godine će krenuti novi koncerti.

U Subotici karte za koncert Dina Merlina mogu se kupiti na Otvorenom univerzitetu na III spratu, soba 13, u kafeima: Priča, Jumanji, Borsalino, na Buvljaku, u Corner shop-u, turističkoj agenciji „SAM“, Ex-Tel-u“, knjižari Delfi, megamarketu Roda na Segedinskom putu 92, OMV pumpi u ulici Ivana Milutinovića i na Paliću.

Moguća je i sindikalna prodaja sa odabranim pogodnostima u Opštoj bolnici Subotica, Domu zdravlja, Apoteci Subotica, Severu, Pioniru, Bratstvu, Subotica-gasu.

DD Tickets, Eventim, Gigs tix i Win Win ujedinili su se u svojih 380 prodajnih mesta gde je uključena i onlajn prodaja što je apsolutni rekord do sada kada je u pitanju organizacija prodaje ulaznica za jedan muzički događaj.

Tako u Beogradu, ulaznice za koncert Dina Merlina mogu se kupiti u 101 objektu, u Vojvodini u 108, a u ostalim gradovima u Srbiji na 171 prodajnom mestu u 61 opštini ili gradu.  Ulaznice se mogu kupiti i u Hrvatskoj – „Eventim“ on line mrežom i direktno u Osijeku, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu i Vukovaru.

Koncert Dina Merlina u Subotici zakazan je za 16. jul, u 21 čas na Gradskom stadionu Spartaka.

 

Subotičke novineKOMENTARI

 1. Branko kaže:

  Pozivam nadlezne da procesuiraju organizatore zbog mahinacija na prethodnom dogadaju Stringtown!

 2. Idi begaj kaže:

  Ne čudi me da je u gradu samoubica veliko interesovanje za paćeničkim hitovima 😀

 3. goran kaže:

  Idi begaj svako ko ostane u srbiji potencijalni samoubica nazalost samo ovde na zapadu je dobro moze da se zivi od bednih 2500 evra i putujem kuci za koncert avionom

 4. safet kaže:

  veliki dislajk za ovaj event. ako smem da izrazim svoje misljenje

 5. Lenin kaže:

  @Goran Šta je,na zapadu nema šunda?A na avion pazi,u zadnje vreme malo po malo,pa se sruši koji.

 6. Hrvoje kaže:

  Jel buš drugega repertoara si imal, il budeš one tvoje žalopojke pjeval?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 17 = 26

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: