Veliko spremanje Srbije 9.juna

U okviru akcije «Očistimo Srbiju», u subotu, 9. juna povodom Dana zaštite životne sredine, biće po 3. put održana velika radna akcija prikupljanja i separacije otpada na teritoriji Republike Srbije pod nazivom «VELIKO SPREMANJE SRBIJE».

 

Akcija čišćenja u našem Gradu odvijaće se na više lokacija sa akcentom čišćenja izletišta na Kelebiji. To podrazumeva određivanje lokacija, donošenje i postavljanje sabirnih mesta za sakupljanje otpada, prečišćavanje prilaznih puteva, ravnanje, markiranje i obeležavanje pristupnih staza, sakupljanje trave i naravno prikupljanje otpada i uređenje šumskog dela oko jezera Majdan.

 

Akcija će se održati i u svim mesnim zajednicama, od kojih su nam dostavljeni i predlozi lokacija za čišćenje. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane državne organe, javna preduzeća, ustanove, institucije, udruženja i građane da pruže podršku akciji «Veliko spremanje Srbije».

 

Blagovremeno ćemo sve zainteresovane obavestiti o lokacijama na kojoj će se odvijati akcija u mesnim zajednicama, ukoliko budete želeli na tom mestu da se priključite akciji, a ukoliko ne, očekujemo Vas kod jezera Majdan (izletište na Kelebiji u 9,30 časova), gde ćete dobiti potrebnu opremu.

 

Molimo vas da se, ukoliko želite da učestvujete u ovoj akcije prijavite na broj telefona: 024 626 789 ili e-mail: velikospremanjesubotice@gmail.com; kontakt osoba je Plenk Darko.

 

Zahvaljujemo se na vašoj prijavi, i pre svega na Vašoj dobroj volji da zajedno učinimo naš Grad još lepšim, urednijim i zdravijim mestom za život.KOMENTARI

  1. mislilac kaže:

    A ČISTOĆU, DA REDOVNO PLAĆAMO!?

  2. samotnik kaže:

    Eh, da Srbiju mozemo samo tako lako ocistiti!!! Nakupilo se ovde za ove dve decenije….

  3. Pajo kaže:

    Smejurina!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bas cu da slikam sledeci dan smece po okolini, sumu okolinu bivse fabrike zorka.

OSTAVITE KOMENTAR