Vetar skinuo krov sa zgrade na Teslinom naselju

Jučerašnji vetroviti dan na Teslinom naselju je ostavio štetu kao orkan. Sa jedne višespratnice u Teslinoj ulici oduvao je krov koji je poleteo a zatim pao na parkirane automobile i kontejnere. Delovi materijala koje je poneo vetar, napravili su oštećenja i na krovu susedne zgrade u Pesničkoj ulici.

Svedoci kažu da su delovi krova odleteli i 50 metara dalje.

Na svu sreću, niko od prolaznika nije stradao.

foto: facebook

foto: facebook

foto: facebookKOMENTARI

 1. Arh 2 kaže:

  Kad novi ‘ master-diplomirani , prave projekte na zgradama…

  • ACITOBUS kaže:

   Dajte ljudi ne lupajte gluposti, ove zgrade su izgrađene prije više od 50 godina.

 2. Majstor kaže:

  Ko ti je ovo radio?

 3. Anonimni kaže:

  Jeftino krpljenje i loša izvedba ispostavili račun.

 4. ludilo kaže:

  Grede na ovom otpalom delu krova mi deluju novije iako je zgrada stara preko 50 godina. Moguce da je bila radjena rekonstrukcija krova a koja nije na pravi nacin uradjena. Ovo su samo pretpostavke

 5. Anonimni kaže:

  Zgrade su stare ali se na trećoj slici vidi da je lim sa krova novijeg datuma. To je verovatno nadograđen krov loše urađen. Ovo je opasno po život.

 6. Miša kaže:

  Šta god da se dogodi na ovom svetu javlja se gomila nekompetentnih i rekao bih kratkovidih komentatora. Čika Konfučije je rekao: “ Budala zna sve, pametan zna ponešto, a mudar čovek ne zna ništa “ ( Pametnom dosta. )

 7. Timberlejk kaže:

  Ne kažem da ni majstori nisu krivi, ali, ljudi, videli ste i sami koliko je juče duvao vetar kao lud, meni su saksije letele po dvorištu, roletne su mi se tresle kao blesave, samo što ih otkinuo nije. Prosto su nam vetrovi postali nenormalno jaki verovatno zbog klimatskih promena, Treba saditi što više drveća po gradu, po obodu grada i oko kuća, mada je ovo vrh zgrade pa im ništa ne pomaže.

 8. Arh 2 kaže:

  Ove zgrade po originalnom projektu i izvedbi su imali pokrov od valovitog salonita . Ovi delovi krova koje je vetar ,oduvao’ zajedno sa gredama i novom pokrovom nisu iz perioda izgradnje već su ti radovi nedavno rađeni. ( analizirajte građ. materijal pokrova koja oštećena).

 9. Arh 2 kaže:

  @ Miša . A izvođać ni ono ‘ponešto’ nije znao. Tako ispada da čaršija ipak više zna u koje ti ne spadaš.

 10. croat kaže:

  Timberlejk , istina osim da tebi ocigledno pored svog tog vetra nije odleteo krov, nije ni meni, nije odletela ni vecina krovova u Subotici, reklo bi se da je ipak problem u ovom jednom krovu koji je ocigledno radjen u zadnjih petnaestak godina

 11. Aljek kaže:

  Šta vi tek bilo da je vetar duvao više od 40km/h.

 12. Tramp kaže:

  Neka nadležni provere kako je upravnik zgrade, angažovao i koga , da radi posao.Dali postoji protokol i ko ga je i po kojoj ceni potpisao. Očigledno je neka muljacina napravljena. Ovde postoji nekoliko ozbiljnih krivicnih dela, prema tome i javno tužilaštvo bi trebalo pod hitno da reaguje, naravno ako ima vremena i interesa ,kao i uvek.S obzirom da je ovo ponavljanje i to vrlo često.

 13. Ledenjak kaže:

  Upravnici zgrada masovno muljaju sa sredstvima stanara Uvek stanarima nešto obećavaju i tako dobijaju većinu svesno kršeći zakon jer u tom poslu leže velike pare Zakon je tako napravljen da im ni dlaka sa glave nikako ni u kom slučaju nemože pasti ako se neko buni Čak i ako napravite prijavu nadležnim organima da rade mimo zakona samo se slatko nasmeju i pitaju vas za većinu I u ovom slučaju ako zgrada ima upravnika podvešće se pod višu silu i ništa se neće desiti sem da stanari opet moraju da plate nešto za čega su ubeđeni da je dobro za njihovo bitisanje u objektu .

 14. Ago kaže:

  @ Ledenjak Nažalost upravnike zgrada država ih je postavila ,pa i uprvnici ništa ne smeju progovoriti pogotovo jer i sami su nestručni. Sve to znači da se javno može lagati ,varati,i krasti na teret stanara a i države.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: