Vetzavod gradi tri nove fabrike

Redovna skupština „Veterinarskog zavoda Subotica“ donela je odluku da se raspiše nova emisija akcija, radi izgradnje tri nove fabrike za proizvodnju virusnih i bakterijskih vakcina, što je osnova za razvoj najprofitabilnijeg programa u ovoj kompaniji.

 

Ukupni obim nove emisije je dva miliona komada, nominalna vrednost je 410 dinara, što je i emisiona cena ovog izdanja akcija, objavila je Sinteza invest grupa.

 

Skupština Zavoda je usvojila i finansijski izveštaj za proteklu godinu, te donela odluku da se celokupna prošlogodišnja dobit u visini od 69,1 milion dinara zadrži kao neraspoređena dobit.

 

Skupština akcionara je usvojila i plan poslovanja za tekuću godinu kojim se predviđa ostvarenje poslovnog prihoda od gotovo tri milijarde dinara i bruto dobiti od 147,3 miliona dinara.

 

Akcije „Veterinarskog zavoda“ okončale su proteklu sedmicu na nivou od 321 dinar, što odgovara tržišnoj kapitalizaciji kompanije od 725,5 miliona dinara (6,3 mil EUR).

 

Izvor:RTVKOMENTARI

 1. general kaže:

  Trenutna vrednost akcija je deset puta manja u odnosu na pre 5 godina.

 2. Limun kaže:

  Ja kao radnik Veterinarskog Zavoda mi ništa ovo ne znači,jer meni je plata ista 7 godina a uslovi u kojima radimo da vam ne pričam…dobro je što i dobijem platu na vreme…ako ti se ne svidja mogu da odem kažu oni,vrlo rado ali kad nema nigde…! 

 3. Limun kaže:

  general:

  Kada se firma prodavala pre Viktorije,Kontaktimpexs-u (većinski deo akcije) terali su male akcionare da prodaju po 200 din inače bi izgubili posao itd,a u to vreme silosi i gotovi proizvodi krcati u silosima i magacinima,samo roba je vredila koliko i firma, a cena akcije kada je Viktorija došla odmah skočila do čak 2000din pa vi vidite…onaj kupio na kredit pa prodao praznu firmu,to sam mogao i ja da uradim !

 4. Ledenjak kaže:

  @Limune , moj otac je tako prošao sa akcijama V.Z.  Nikada nije to preboleo.

  To je tako u  tišini odradjeno da im treba skinuti kapu  Raznim ucenama i netačnim informacijama su preveslali radnike i naravno nikom ništa A koliko čujem od onih ko tamo i dalje radi u ostalom to i vi potvrdjujete niko nesme ni da zucne jer momentalno leti , a ako se pretereno buni može mu se desiti ili nameštaljka ili sačekuša   . . .

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: