Vidović potpisao za Spartak

Marko Vidović je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Subotice. Igra na poziciji levog beka, deficitarnoj poziciji poslednjih godina u Spartaku.

“Spartak je dobar klub, lepo sam se uklopio u kolektiv, ekipa je mlada i i svi verujemo u uspeh tima ove sezone”, izjavio je Vidović po potpisivanju ugovora i iskoristio priliku da pozove navijače subotičkog kluba da u što većem broju ove sezone dolaze na mečeve i pomognu Spartaku u borbi za Evropu.

 

Vidović je karijeru započeo u Partizanu gde je prošao sve selekcije, a pošto nije uspevao da dobije željenu minutažu prešao je na kaljenje u Hajduk sa Liona.

 

Njegove igre nisu prošle nezapaženo pa se brzo nakon toga preselio u podgoričku Budućnost kod tadašnjeg trenera Miodraga Ješića. Na preporuku bivšeg trenera Partizana napustio je srpski fudbal 2010. godine i zaigrao za kiparski Anartozis, koji je tada vodio Slavoljub Muslin.

 

Igrao je još i za bugarski Levski, mađarske klubove Honved i Eger, odakle je stigao u Suboticu. U prvoj sezoni u dresu Honveda (2012) izborio je drugo mesto sa ekipom i titulu najboljeg stranca.

 

Spartak je pre Vidovića u svoje redove doveo još jedno Partizanovo “dete” – Miloša Džugurdića.

 

Mondo/FK SpartakKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR