Viktorija trpi bolove, potrebna joj je pomoć

Ja sam Viktorija Karačonji, i potrebna mi je pomoć! Moja tužna priča počinje 1996. godine pred Novu godinu. Bila sam trudna sa sinom i pod nesrećnim okolnostima pala sam, i slomila levi kuk. U Senćankoj bolnici nisu mi odmah pružili pomoć, jer nije bilo ortopeda u bolnici zbog Novogodisnjih praznika. Poslali me kući ! Posle nekoliko dana vratili smo se u bolnicu, gde su me i zadržali. Probušili su mi koleno, i razvlačili kuk tegovima i u kuk ubušili šarafe. Međutim šarafi nisu dugo držali, jer prilikom porođaja šarafi popucali.

Prvi veštački kuk su mi ugradili 1998. godine, drugi 2003.

Oba veštačka kuka mi je telo odbacilo. Godine 2004. mi je napravljena treća operacija s tim što smo mi morali da kupimo protezu i da donesemo iz Mađarske. Protezu mi je doktor ugradio, ali višlje nego što treba, i zato mi je leva noga kraća 3 cm. Zbog toga imam stalne bolove. Sad, posle toliko muke, došlo je do toga, da se mora ponovo operisati, jer bol je već nepodnošljiv. Operaciju nije prihvatila nijedna državna bolnica, zbog velikog rizika. Jedino profesor iz Beograda, koji radi u privatnoj bolnici. Cena operacije minimalo bi bila oko 8 000 Evra.

Februara 23. idemo kod profesora na pregled, i konsultacije. Onda ćemo da znamo konačnu cenu operacije i ostalog. Ja i muž da dignemo kredit, otprilike 5 000 – 6 000 Evra možemo dobiti od banke, ostalo bi nekako od donacije.

Ovo je moja priča, ako bilo kako možete pomoći, pomoć bi nam dobrodošla.

Ako ne uspem da sakupim dovoljno novca, izhod može biti invalidska kolica

Ako želite da pomognete, možete poslati svoju donaciju na broj računa 160–5810200051858-42 na ime Karácsonyi Viktória .KOMENTARI

 1. Rax kaže:

  Viktorija,ako ima neke mogucnosti,predlazem da se organizuje pomoc putem sms-poruke. Mislim da je to najsigurniji nacin sakupljanja pomoci.

 2. Viktorija kaže:

  Hvala lepo, ali posle 23 februara, onda cemo znat konkretno koliko novaca je fali 🙁

 3. Viktorija kaže:

  Nažalost sad ne mogu da aktiviram sms poruka pomoć, samo račun. 🙁
  Koji je otvoren samo, za operaciju.

 4. Donja kaže:

  Vrše operacije na Banjici ne mora na privatnoj klinici ja sa više puta slično operisana a to je vaše što bi nećete udrzavnon bolnici

OSTAVITE KOMENTAR