“Vinarija Zvonko Bogdan” dobitnik nagrade za investiciju godine

“Vinarija Zvonko Bogdan” dobitnik je nagrade za investiciju godine “Aurea 2012”, koju tradicionalno “eKapija” dodeljuje svake godine. Projekat novootvorene vinarije na Palićkom jezeru najbolje se rangirao po tri kriterijuma- inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal. Osim glavne nagrade, “eKapija” je dodelila i dva specijalna priznanja – za inovativnost i društvenu korisnost. Čast da ponese titulu inovativne investicije imala je kompanija “Strauss Adriatic” za projekat upotrebe otpadnog proizvoda za grejanje, dok je priznanje za društvenu korisnost pripalo kompaniji “Delta” iz Kladova za projekat sistema za reciklažu otpadnih ulja.

Nagradu je u ime vinarije primio istaknuti umetnik Zvonko Bogdan, dok se prisutnima zahvalio menadžer Zlatko Živanić.

 

– “Vinarija Zvonko Bogdan” je na tržištu nešto više od godinu dana i izuzetno nam je drago što smo već u prvoj godini nagrađeni za svoj rad. Posle zlatnih i srebrnih medalja za vino u San Francisku, Tokiju i Beču, “Aurea” je prvo priznanje za celokupnu vinariju i dokaz da se na srpskom tržištu itekako ceni kvalitet, kako samog proizvoda, tako i celokupne proizvodnje.

 

Direktor “eKapije” Zdravko Lončar rekao je da je ideja nagrade “Aurea” da se istaknu i promovišu prave vrednosti u investicionom i poslovnom smislu, koje vode našu zemlju u pravcu razvijenih i bogatijih društava.

 

– Ove vrednosti i ovi projekti predstavljaju putokaz za održiv i nezavisan razvoj naše zemlje i svi zajedno treba da se borimo da stvorimo što bolju klimu kako bi ih sutra bilo još više. Veliki pobednik ove godine je investicija u “Vinariju Zvonko Bogdan”, ali mi je zadovoljstvo da pomenem da smo tokom nominacija imali još dosta vrednih projekata što pokazuje da su investitori spremni da se upuste u ovakve kvalitetne investicije i u vremenima kada je opšti nivo ulaganja na minimumu.

 

Izvor: eKapijaKOMENTARI

  1. pajo kaže:

    Dao ime dobio i nagrdu!Lepo od njih da je Ime investicija!

OSTAVITE KOMENTAR