Vino i gitare – humanitarni koncert

I ove godine, sada već treći put za redom, održava se koncert “Vino i Gitare”. Kao i obično, koncert će se održati u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici, a vreme održavanja je ponedeljak, 23. oktobar, sa početkom u 19 i 30h.

22847-plakat

Koncert se bavi negovanjem ex-yu muzike, tako da će posetioci i ove godine uživati u zvucima pesama iz nekih prošlih vremena. Uz domaćina koncerta, Marka Žigmanovića, publika će imati prilike da čuje i mnogobrojne muzičke goste iz Subotice i iz republika bivše Jugoslavije.

Kao gosti, nastupiće i orkestar OŠ “Sečenji Ištvan” koju pohađa i učenica Maja Munćan, čija je porodica u požaru ostala bez kuće. S obzirom da je i ove godine deo prihoda od koncerta namenjen u humanitarne svrhe, isti će biti upućen porodici male Maje, a apeluje se na građane, da uzmu učešće u ovoj humanoj akciji.

Već po tradiciji nakon koncerta, posetioci će moći besplatno degustirati vina domaćih proizvođača u holu ispred Velike većnice, gde će roditelji male Maje Munćan pružiti informacije na koji način im se najbolje može pomoći oko završetka radova na novoj kući.
Ulaznice za koncert se prodaju u butiku Evolution, na adresi Korzo 9, po ceni od 800din

Organizator koncerta je Marko Žigmanović, a u ovom projektu mu pomaže, kao suorganizator i Dragan Kovač.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR