VIP spreman da uradi fasadu

Na današnjem sastanku održanom u Gradskoj kući između Geze Vaša i predstavnika kompanije VIP, usaglašen je predlog da se uradi cela fasada objekta na Korzou 11.

 

Sa predlogom koji je izneo Vaš, saglasni su i predstavnici kompanije VIP koji su na današnjem sastanku bili izuzetno konstruktivni, s tim što konačnu odluku o tome mora doneti bord direktora koji zaseda u četvrtak.

 

Kako saznajemo iz kabineta gradonačelnika celu fasadu će finansirati pomenuta kompanija koja će ukloniti i postojeću reklamu. Naime, pre postavljanja prve reklame oni su tražili i dobili uslove Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture. Međutim, tokom postavljanja poslednje reklame nisu tražili uslove, pa će ona nakon uređenja fasade biti skinuta a VIP će novu reklamu postaviti na osnovu već dobijenih uslova.

 

Prvobitna reklama koja je dobila usloveKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  siptomaticno je to da se za pljuvanje nadje uvek 100 dobrovoljaca, a kada se problem resi svi tisina!

 2. Subotičanin kaže:

  Hajde da se uozbiljimo na trenutak, kritike su pale na samovoljno molovanje i postavljanje svetleće reklame.Reakcija gradskih čelnika nije izostala službe su reagovale,dogovor je načelno postignut.Da mi ipak malo sačekamo krajnji rezultat!!!

 3. Disclosure kaže:

  Naravno da ce svi da pljuju kad je ono sto su uradili licilo na budalastinu! Takodje nema potrebe da se zahvaljujemo sto ce oni ispraviti svoju gresku…

 4. Izabela kaže:

  …. a šta će biti sa onom tablom prodavnice DIOPTA na malom korzou koja prekriva pola fasade, jel je to prema propisima il neki imaju malko protekcije pa im se gleda kroz prstiće, a ?

   

 5. Andrija kaže:

  eto…. resen problem! 
  Brvo. Ja sam jedan Suboticanin, zahvalan obema stranama! 

 6. PTDL kaže:

  Problem nije rešen jer oni što pljuju imaju izvanrednu maštu i siguran sam da će ipak naći nešto jer njihov cilj je jedan jedini pljuvati pljuvati i sejati svoju negativnu energiju 🙂

 7. zdrav razum 2 kaže:

  Za te pare mogli bi da zakrpe rupe na gradskoj kuci i osveze plafone koji su upropasteni od prokisnjavanja 1 Ovo nije normalno,sta im smeta par nijansi il lepa boja ?Pa kad vec neko hoce neka se zauzme iz sve ostalo i nevidim nikakve razumne razloge da se sveze ofarbano prevafrb ?/Kao sto sam rekao ima puno gorih stvari u gradu ali neki su se uhvatili kao mrav za slamku !!! no to ti je tako ,kad se nemisli !!
  Krov bi trbalo pretresti na gradskoj kuci i ko zna sta drugo ,a ono sto je dobro zasto popravljti ! Neki su polu coravi i samo vide sto oni hoce ???To je samo moja sugestija !
   

OSTAVITE KOMENTAR

10 + = 18

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: