VIP uskoro i na Prozivci

Kada je maja meseca ove godine, bez ikakve dozvole, prefarbala deo fasade na Krozou 11, kompanija VIP izazvali je burnu reakciju ovdašnjeg stanovništva ali i predstavnika vlasti. Naknadna "sanacija" je bila podjednak promašaj kao i prvobitno farbanje u belo a fasada je do dana danas ostala šarena.

 

U međuvremenu su sa fasade uklonjene dve reklame. "N sport" i "Zlatiborski salaš"

VIP 1

VIP 2

Kompanija VIP je odlučila da otvori još jedan uslužni centar koji će biti smešten na Prozivci u ulici koja drži rekord po broju kladionica u gradu. Tako će Prozivka pored apoteke, pošte, pekare, restorana, prodavnice dečije opreme, Trgoprometa, dobiti i uslužni centar jednog od tri mobilna operatera u Srbiji.

vip1

vip2KOMENTARI

 1. wanted kaže:

  Like 

 2. roki kaže:

  Bravo Dulicu majstore. Da mi je znati kako ih samo privlacis…

 3. roki kaže:

  Ova ulica na Prozivci je najprometnija ulica na prozivci. Fale samo jos parkinga. Ko je stavio kocke kod susedne stare zgrade? Grad ili Dulic company

 4. ganci kaže:

  dulic je poploco i taj deo

 5. djomla kaže:

  Ulica Blaška Rajića je postala jedna od najprometnijih i to ne samo na Prozivci, već i u gradu.

   

  Da nema poslovnih prostora u novim zgradama, ona bi bila jedna obična ulica na Prozivci i broj parking mesta bi bio dovoljan, ovako uvek neko ima nešto da obavi u pošti, apoteci, svrati u kladionicu ili kafić na piće, pekaru, prodavnicu itd… Sve to utiče da se preko dana stvaraju gužve kako na parkizima tako i na samom kolovozu.

   

  Sva sreća pa je raskrsnica sa Braće Radić rešena kružnim tokom, to tek sada pri povećanom obimu dobija na punom značaju jer je raskrsnica veoma prohodna. Da je kojim slučajem to obična raskrsnica (sa pravom prvenstva), u Blaška Rajića bi nastao još veći haos.

OSTAVITE KOMENTAR