Podela paketa u Subotici za više od 10.000 penzionera

Grad Subotica je počeo da priprema oko 10.000 paketa namenjenih penzionerima sa najnižim primanjima u Subotici, saopštila je gradska uprava.

Paketi će sadržati osnovne životne namirnice, a od danas će ih penzionerima po mesnim zajednicama, na njihove kućne adrese, deliti volonteri Grada Subotice.

FoNetKOMENTARI

 1. Moja mama kaže:

  Irena kinces

 2. Moja mama kaže:

  Moja mama treba penzija, ja sam gluvnem majka samohrana??? Odgovor za molim vas odgovor

 3. Caru carevo kaže:

  Super. Mogli bi i mi koji smo (ostali) bez posla ili deca. Ima nas koji smo u krizi. Mada kad bolje razmislim bolje gladan a slobodan nego sit a …

 4. Milan Spasic kaže:

  Treba i nama paket kojh smo nezaposleni i ne primamo nikako socijalno pomoci.Ja zivim sa zenom i unukom,nemamo nista jedva prezivimo.

 5. Anonimni kaže:

  Mogli bi i mi sa 13 god. Staza a nemamo penziju na nas niko ne misli

 6. Andrea kaže:

  Moglo bi za nas majke koje smo kuci sa swojom decom a primanja nikakwa sem sto muz zaradi za jedwa preziweti.Mnogo bi znacilo I nama Da dobijemo malo pomoci od grada U owoj teskoj situaciji,a ne Da uwek bude uslow Dali si korisnik socialne pomoci

 7. Ja kaže:

  Koja je ta najmanja primanje?

 8. Nepravda kaže:

  Ureduxje pomoci penzionerima, a dta je sa osobama koje ne rade i nemaju sad nikakvo primanje?? A posao sad ne mozes da nadjes. Pita li se ko kako je njima???

 9. Bukva Višnja kaže:

  Moželi ovaj put bez roma, oni su uvek u svakoj pomoci

 10. komedia finita kaže:

  I sta kazu za nasu decu…a deca su od vlasti dobili…..??? Zar deca ne trebaju jesi! SRAMOTA OD VLASTI PUJ,PUJ,PUJ

 11. Petar G. kaže:

  Kada bi gradonačelnik i gradski odbornici pogledali samo ove komentare, shvatili bi koliko građana ima, a da im treba materijalna pomoć.
  Pare koje se bacaju na nepotrebne spomenike, mogle su se potrošiti na pomoć ljudima koji su se javili u komentarima ovde.

 12. Vinko Francišković kaže:

  Lepo bi bilo ko ne radi ,ko je ostao bez posla,a ako i supruga ne radi a tu su i deca ,takve porodice bi svakako trebalo pomoći!

 13. Helga Tombas kaže:

  U zadnje Godine (2,3)moglo se zaposliti, i majke koje su radili imaju decu pa su radili! Ne treba pravit problem, penzionere su najugrozenije, narocito sa malim penzijama! A mladi, svi mogu da rade, samo volja treba!

 14. Branimir kaže:

  A šta je sa onim ženama koje su čitav život domaćice pa sad nemaju ni penziju a ni pomoć

 15. Uffffffffff kaže:

  a šta je sa onima kojisu postali tehnološki višak i zbog učešća u ratu ostali na jaslama zdravstva bez socijalne pomoći plus daju izdržavanje ni od kuda,,,ma OOoOooo….

OSTAVITE KOMENTAR