Visoka škola za trenere u Subotici

U Subotici će na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača biti otvoren novi smer gde će se moći obrazovati budući treneri. Interesovanje za ovim novim smerom je veliko, a u prvoj godini će biti primljeno 90 brusoša. U početku neće biti budžeta,a nastava će teći na srpskom i na mađarskom jeziku. Program je na ovom smeru predviđen u tri godine, ali je vrlo moguće da će po završetku biti obezbeđene specijalističke studije.KOMENTARI

 1. petar11 kaže:

  nadam se samo da ce se dovesti adekvatni strucnjaci za ta predavanja a ne kao sto sam cuo da je gosp. Vojin Djordjevic drzao predavanja na nekom od privatnih fakulteta,kao veliki strucnjak za ekonomiju….da li su obezbedjene i prostorije za prakticni deo nastave ili ce se sve zavrsiti sa power poit prezentacijom?

 2. djomla kaže:

  U odluci o akreditaciji studijskog programa, koju je donela Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta, stoji da će za potrebe studijskog programa biti obezbeđeno 4330 kvm, a tu spada anfiteatar, 2 manja anfiteatra, par učionica, kabinet za profesore, i fiskulturna sala u okviru škole Miloš Crnjanski.

  Studijski program je usklađen sa 4 inostrana i 4 domaća akreditovana studijska programa među kojima su i kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Fakultet fizičke kulture u Novom Sadu. E sad, koji će profesori predavati na ovom programu ne znamo.

  Detaljnije o ovome na donjem linku
  http://www.vsovsu.rs/docs/OdlukaOAkredi … reneri.pdf

 3. petar11 kaže:

  djomla jel se zna nesto sada konkretno o ovome? jel pocelo sa radom?

 4. djomla kaže:

  Krecu od septembra. Nisu mogli da krenu prosle godine jer nisu imali doktora nauka sto ima je neophodno za pokretanje smera. Pre neki dan sam pricao sa ljudima iz Sutima i navodno su dogovrili neku saradnju, bice vest ovih dana.

 5. Boris kaže:

  Kad je prijemni za ovaj fakultet? prijava i ostalo…

 6. bojan kaže:

  Želeo bih da upišem višu trenersku školu za Košarkaškog trenera. Može li mi neko reći kriterujume upisa, cenovnik itd..

OSTAVITE KOMENTAR

42 + = 46

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: