Visoka tehnička škola organizovala doček brucoša

prijem-main

 

Visoka tehnička škola je organizovala svečani doček svojih brucoša u amfiteatru univerziteta. Rukovodstvo fakulteta srdačno je pozdravilo nove studente i poželelo im uspešan početak školske godine. Pored rukovodstva fakulteta, svečanom prijemu su prisustvovali i gradonačelnik Stevan Bakić, kao i većina predstavnika subotičkih IT kompanija.
Svi prisutni su se obratili inspirativnim govorima, izražavajući dobrodošlicu i pružajući reči podrške za naredno akademsko putovanje.

 

vts-ogo
Direktor Visoke tehničke škole Igor Fürstner naglasio je važnost predanosti u učenju, istraživanju i razvoju veština koje će pomoći studentima u budućim izazovima. Zamenik direktora Zlatko Čović i gradonačelnik su, takođe, podelili reči ohrabrenja i podrške, ističući koliko je važno biti deo ove zajednice koja teži izuzetnosti.

 

prijem-main-3-1

Tokom prijema je Bojana Stamenov svojim glasom obogatila atmosferu svečanog trenutka, unoseći dodatnu radost i energiju.

Po završetku, brucoši su imali priliku da se upoznaju sa svojim budućim kolegama, razmene iskustva i očekivanja, te steknu prve utiske o svojoj akademskoj zajednici. KOMENTARI

  1. Alex kaže:

    Kad ovako nesto vidim setim se scene iz filma kad kazu. Pogledajte levo od sebe, pa pogledajte desno od sebe, jedan od vas nece biti tu sledece godine.
    Ja se jos secam da nam je profesor drzao lekciju o faznom kasnjenju. I kao primer je naveo da ce vecina nas kasnije zavrsiti ovo skolu od previdjene 3 godine i bio je u pravu. Ali generalno posle prve godine se tek vidi ko zeli da ostane i ko je dosao da kao studira.

  2. croat kaže:

    Ja sam pozavrsavo razne skole, dogurao i do diplome fakulteta, pohadjao i VTS i moram priznati da ssm bio zadovoljan i profesorskim kadrom i organizacijom u skoli te vreme provedeno u njoj mi ostade u lepom secanju. Nivo znanja nije bio na nivou fakulteta ali opet dovoljan da se fino snadjete u nekom pogonu. Doduse ima tu vec skoro 3 decenije pa za danas ne mogu da komentarisem ali zelim im puno srece u radu kako brucosima tako profesorima

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 40

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: