Vitorog umesto Tuša

Nije Tuš dugo boravio u Subotici, market u Bajnatskoj izgrađen juna 2008. je zatvoren nakon nepune tri godine rada i već godinu dana stoji prazan. Dok je u Novom Sadu njihov prostor odavno zauzela Idea, u Subotici on stoji pust jer Prozivka iako velika ne može da proguta toliki broj marketa u njoj i njenoj okolini.

 

Međutim, ovih dana traju radovi na useljenju nečega sasvim drugačijeg. Novosadski Vitorog će otvoriti svoj salon nameštaja u tom prostoru čime će popraviti skromnu ponudu u Subotici. Veliki prostor, parking i dobar saobraćajni pristup su sasvim dovoljni da Vitorog u startu stvori prednost u odnosu na slične salone. Ostaje još ono najbitnije – dobra ponuda, a u okviru nje će biti i ponuda poljskog nameštaja kompanije „Black Red White“.

 

 

Više o „Black Rad White“ možete pročitati na njihovoj zvaničnoj prezentaciji: link

 

Otvaranje je zakazano za 21.aprilKOMENTARI

 1. Miki kaže:

  Super stvar, pravi prostor za salon namestaja, nadam se da ce ici prodaja! Jel traze radnike? 🙂

 2. stefan. kaže:

  super. 😉

 3. Miroslav kaže:

  Svecano otvaranje 21-og aprila u 12 casova!
  Svi ste pozvani!

 4. Lana kaže:

  Super stvar. Sad Prozivka dobija pravi sjaj. Jos samo koji bolji kafic a da nije kladionica i necemo vise imati potrebe odlaziti do grada ni na provod. Sto se tice radnika sto pita Miki verovatno vec i rade tamo. Po obicaju svaka nova firma koja se ovde otvori vec ima sve zaposlene radnike , samo ne znam kako ti ljudi dodju do informacija. No, to je druga tema. Sad cemo o lepim stvarima. Tamo sam sigurno u subotu u podne pa da vidim jos jedno mesto gde cu trositi novce koje nemam.

OSTAVITE KOMENTAR