Viva Vox i Saša Matić na Paliću

Organizacija “Manifestacije mladih Subotica” već nekoliko godina u Subotici i Paliću organizuje uspešne koncerte na raznim prostorima. Tako su organizovani koncerti u Hali sportova, Letnjoj pozornici na Paliću a ove godine očekuju nas koncerti na prostoru nekadašnjeg auto-kampa na Paliću, tj. prostoru na Muškom štrandu pored Termalnog bazena.

Za vreme Prvomajskih praznika, odnosno 29. i 30. aprila održaće se dva koncerta za, moglo bi se reći, dve različite ciljne grupe. U nedelju 29. aprila održaće se koncert Viva Vox-a a u ponedeljak 30. aprila koncert Saše Matića.

Viva Vox 29. aprila

Hor Viva Vox je sačinjen od četrdesetak članova i čine najšareniju i najzanimljiviju muzikalnu ekipu u našoj zemlji. Nakon obrade Ramštajnovog hita “Du hast”, koja je postala svetski hit na Jutjubu, sledeći korak bio je koncert u Sava Centru koji je bio rasprodat nedeljama unapred. Naredne godine rasprodali su Sava Centar tri večeri u nizu, a nedugo zatim usledio je i nastup u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku nakon koga su definitivno potvrdili status jednog od naših najvoljenijih muzičkih sastava i kulturnih ambasadora naše zemlje.

 

Saša Matić 30. aprila

Saša Matić posle koncerta na Spensu u Novom Sadu dolazi u Suboticu i Palić. U Novom Sadu je nastupio pred oko 10.000 ljudi. Poznatom pevaču pošlo je za rukom da opet rasproda dvoranu, u rekordnom roku, zbog čega ovaj koncert nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Srpskoj Atini.

Koncerti su zakazani za 20:30h

Ulaznice u pretprodaji (od 02. aprila) po promotivnoj ceni:
– 800 dinara / 1 dan
– 1.200 dinara / 2 dana

Pretprodaja ulaznica :
– Butik Evolution ( Korzo )

Pretprodaja VIP Fan Pit – Paket ulaznica :
– pozivanjem INFO TEL 066 / 592 0000

* Deca do 10 godina NE PLAĆAJU ulaz!

* Putem INFO TEL mogućnost slanja ulaznica na kućnu adresu (van teritorije Subotice), uz plaćanje POSTEXPRESS usluge.

Za slanje ulaznica na kućnu adresu, potrebno je poslati SMS poruku sledeće sadržine na INFO TEL :
– Ime i prezime
– Ulica i broj
– Mesto stanovanja
– Kontakt telefon
– Broj ulaznica za slanje

INFO TEL: 066 / 592 0000

 KOMENTARI

  1. ff kaže:

    Ne vidim šta je tu zanimljivo. A ni Saša Matić, ni on ne vidi.

  2. Eli kaže:

    Pazi ti da ne ocoravis… Zivotinjo

OSTAVITE KOMENTAR