“Vode Vojvodine” 10. juna na usluzi obveznicima u Subotici

U nameri da budu što dostupniji obveznicima naknade za odvodnjavanje, JVP „Vode Vojvodine“, uporedo sa dostavom rešenja, organizuje i prijem stranaka u lokalnim samoupravama širom Pokrajine.

Prvi termin za prijem obveznika naknade u Subotici je 10. jun, saopštila je Služba za odnose s javnošću JVP „Vode Vojvodine.

Obveznici naknade, ne samo iz Subotice, već i iz okolnih mesta i opština, mogu doći u zgradu vodoprivrednog preduzeća „Severna Bačka“, Trg cara Jovana Nenada 2/I, u periodu od 10 do 14 časova.

Na ovaj način svi oni koji plaćaju naknadu za odvodnjavanje, a imaju neke nedoumice, od predstavnika JVP „Vode Vojvodine“ mogu dobiti pojedinačne odgovore na pitanja u vezi sa rešenjima, dugovanjima, kamatama, žalbama i reprogramima.

Rad sa strankama na terenu, započet pre mesec dana na području Srema, izazvao je veliko interesovanje obveznika, a termini u Subotici biće organizovani sve dok bude zainteresovanih, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.


RTVKOMENTARI

 1. Tavankut kaže:

  Dobro nam došli! Taman da obiđemo zajednoatar da vidite kako VI NAM treba da platite navodnjavanje i sankcionisanje onih kojibuše bunare bez dozvole dublje i od 250 metara. halo!!! šta vi mislite da će mo mi cediti pesak da Vam plaćamo odvodnjavanje????

 2. Anonimni kaže:

  ne mislis valjda da ce gospoda iz Novog Sada sici sa prestonicke kaldrme i prljati cipelice po Tavankuskoj prasini??? Nece oni ici vec ces ti dolaziti njima na noge.

 3. Salamander kaže:

  Nadam se da će gospoda iz NS znati da mi objasne kakvo odvodnjavanje treba da plaćam ako imam gradsku kanalizaciju i čije usluge plaćam…ni jedna usluga mi nije pružena od strane JVP Vojvodine niti sa njima imam ugovor po osnovu kojeg mi pružaju neku uslugu. Pod dva, kako neko može da mi računa kamatu na “neplaćene rate” a nije mi poslao rešenje za tekuću godinu na vreme – vi meni kamatu za dva kvartala a niste u stanju da izdate rešenje za pola godine kako bi imali uvid koliko treba da platimo. Lopovčići i lopovčine kako vas nije sramota da još pljačkate, da živimo u nekoj normalnoj zemlji ne bi smo morali tri puta da plaćamo za istu stvar odnosno rupe bez dna zvana javna preduzeća.

 4. Indijanac kaže:

  Jedina nedoumica je za cega se uopste placa ovaj harac. Bilo je slicnih stvari i za vreme Turaka, doduse ne u vezi vode, a i puno gorih, tamo su neposlusne tukli i mucili, a neko to ni nije preziveo.
  Ovo su sad vec neka nova moderna vremena, dobro je, ne dođu ti na prag, vec ti ides njima ako ti nesto nije jasno.

 5. Mi cemo sami otkopavati kanale kaže:

  Problem je to se zeli naplatiti svakom konema ni zemlju.
  Sta se odvodi koliko vidim kanali
  Su suvi i zarasli.kad su po brdima radili odvodnjavanje nikad.
  Puno neligicnosti…

 6. Tavankut kaže:

  Škireeeeeeeee Vi jedni napredni..samo bi novaca vražja posla!!!

 7. Ljubo kaže:

  Ovu naknadu plaćaju samo Vojvođani, prverite slobodno! U centralnoj Srbijinam se smeju šta mi plaćamo i to jednom Javno preduzeću!

 8. Indijanac kaže:

  @Ljubo
  Centralna Srbija verovatno ima prirodni pad, nagib prema reci Savi, pa voda sama od sebe otice u tom smeru. Vojvodina je ravna ploca, ljude treba u to ubediti i naplatiti im odvođenje, teranje vode sa njene teritorije, pa nece valjda ovde voda sama od sebe da otekne. Inace je Vojvodina uvek bila neka dobra krava muzara, koja daje puno mleka, narod miran, placa sve sto se neko tamo gore seti da naplacuje.

 9. ufffffffffffffffffff kaže:

  Neću da se objašnjavamo nedam vam otpor i inat VOJVOĐANSKI. Odvodnjavajte u tazbinama i otadžbinama.

 10. Zigzigi kaže:

  Ma kakvo odvodnjavanje! Pogledajte kako izgledaju kanali, niti su ociscenj niti se o njima vodi racuna. Ovo je jos jedan sns harac. Ko da ih stvarno interesuje Vojvodina. Samo su tu dosli da bi sto vise mogli staviti u dzep.

 11. amacak kaže:

  koliko se sećam odvodnjavanje se plaća po uredbi vojvođanskih vlasti. onaj ko se buni protiv plaćanja i optužuje “užu srbiju” a sa druge strane je veliki autonomaš kontrira sam sebi.

 12. Anonimni kaže:

  @ amacak
  Lose ti je pamcenje. Cak i pare idu za Bg u republicki budzet, a da li se nesto vrati i koliko to je diskutabilno. U svakom slucaju vrate se mrvice sa kojim se vecinom finasira birokratija u NS,a u odrzavanje stigne jako jako mali deo. Najeci deo kolaca zavrsava van Vojvodine iako je naplata u Vojvodini preko 95%

 13. Sofi kaže:

  Resenja kasne, imaju po nekoliko iznosa, neazurni su, vecito si im neobjasnjivo duzan, a o besmisli haraca na nista tek posebno. Pozivaju se na azurni katastar. Odmah su iza parkinga po logici…

 14. Cvetic kaže:

  Zamislite stiglo nam je resenje i to pise datum prijema 28 maj i da u roku od 15 dana treba platiti, a ako ne onda ide kamata. A danas je 10 jun prijem posiljke.
  Koji smrdljivci.

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =