Vojislav Šešelj u subotu u Subotici

Predsednički kandidat, na predstojećim izborima, dr Vojislav Šešelj u subotu će posetiti Suboticu, i tom prilikom razgovarati sa građanima o problemima sa kojima se suočavaju, poručuju iz Gradskog odbora SRS. Vojislav Šešelj građanima i medijima će se obratiti kod spomenika caru Jovanu Nenadu, nešto posle 10h.

srs subotica

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Afet kaže:

  Kakva glava ovaj na sliki

 2. zorandjala kaže:

  Evo izvanredne prilike za sve one koji kazu nesto protiv njega da mu to kazu u lice.Ajde sad zecicu na trg pa licno u lice .ko neode neka posle ne trese kavez. Nemoze on dolaziti svaki dan ,Cak i ovi iz inostranstva dolaze da mu skresu u lice.Ali nazalost ima i onih koji nece smeti na ulicu da izadju{neznam zasto}A posle iza paravana glasaju za njega.

 3. easy58 kaže:

  nemam vremena za njega al bi mu i reko ne može više ni da me ojadi toliko je dosad dobro odradio to ali eto još nije ni stigo a već unakazio centar grada sa svojim reklamnim materijalom

 4. Afet kaže:

  Tako e zoran djala jedan je vodjvoda!!!

 5. Mister No kaže:

  U tunelu usred mraka…(deo stare pesme )

 6. Vesko kaže:

  On nece nista otvarati? Izgleda da dr Vojo vise voli zatvarati, kao i 90-tih godina, kada su nas uspeli zajedno sa Slobinom poltikom izolovati od ostatka sveta. Od tih nekadasnjih radikala, nekima se sada jako zuri u Evropu, samo da ih neko primi.

 7. Pecaros kaže:

  Ako nek’ dodje ovo je slobodan grad.

 8. Hypation kaže:

  IntelEgencija zraci iz ociju

 9. rax kaže:

  pa ne treba da se cudis zorandjala sto ima onih koji nece smeti ni na ulicu. da mnogi se jos dobro secaju vs. srecom sve ima svoj kraj, pa ce i ovome jednog dana doci, samo je pitanje vremena, neki ce mozda i doziveti!

 10. timi kaže:

  ja mogu da mu predlozim da ne dodje vamo i svi koji ga vole neka idu gde je on , hvala

 11. zorandjala kaže:

  RAX Ko je prav i posten tome je savest cista i netreba niceg da se plasi.ZA razliku od onih drugih.Svako nosi svoj obraz.

 12. bac Vranje kaže:

  A joooj znaci opet autobiska guzva ,a suboticana ni od korova na trgu!!!

 13. Cummiball kaže:

  Javite mu na vreme da ponese kišobran, ako ima što veći, jer su meteorolozi najavili kišurinu oko 10 sati.

 14. Spairo kaže:

  KOME ON SMETA? MENI JE PLATA MANJA ZA 12 HILJADA ZA OVE VLASTI… NEKA JE VRATE I PENZIONERIMA NJIHOVO…..A NE PLACATI STOTINE AUTOBUSA SENDVOCARA I DNEVNICARA, SA NASIM PARAMA…PA NEKA VLADA KO OCE… ! AL VOJO JE JEDAN

OSTAVITE KOMENTAR