Vojo od milijun dolara

…tj evra, koliko je Spartak okačio cenu za svog centarfora. Prelazni rok počinje 10. januara ali se na fudbalskoj berzi radi još od poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva. Holandski Groningen zasad nije spreman da plati toliku sumu a Zvezda i Partizan, navikli da domaće igrače dobijaju za siću, gledaju da milione potroše u Južnoj Americi. Da li to znači da Spartakov egzekutor Ubiparip ostaje i na proleće u plavom dresu ? Znajući da ima ugovor do 2013. godine, u upravi kluba ne moraju da žure ako imaju veru u svog pulena. Možda njegova cena i ne bude celih milion ali ako u drugom delu prvenstva nastavi sa dobrim igrama…(pominje se 850 000 kao najniža cena – ako ste ozbiljan kupac).
Što se tiče pojačanja, u taboru Golubova se najviše interesuju za doskorašnjeg igrača OFK BAR , Bojana Kalezića.
– "Dobio sam ponudu iz Spartaka i godi mi što su ljudi iz tog kluba baš uporni da me angažuju. Imam još neke varijante, pa ću ubrzo odlučiti" – rekao je Kalezić.

Slika

SlikaKOMENTARI

  1. bager kaže:

    Ljudi, Ubiparip?!! Milion Evra? Da nije smesno bilo bi zalosno. Sa obzirom da je Spartak guran u prvu ligu (kako necu da javno iznosim) trebao bi da plati da neko uzme Ubiparipa. Vojo, srecno sa Spartakom, ovakav u partizan ne trebas!!!

OSTAVITE KOMENTAR