Vojo u Partizanu?

Na osnovu pisanja dnevnog lista "Sport", Spartak bi u slučaju da nađe dogovor sa Partizanom mogao da ostane bez glavnog napadača Voje Ubiparipa koji je u intervju za taj list izrazio želju za tim transferom.

Slika

"Prešao bih u Partizan bez pogovora. To je veliki klub i prilika da napredujem u karijeri. Ipak, ne pitam se samo ja, tu je i Spartak. Prelazni rok tek treba da počne, sve je još otvoreno", rekao je Ubiparip za "Sport".

"Čuo sam da su me crno-beli pratili na nekoliko utakmica, gledali i DVD materijal, ali kontakta još nije bilo", dodao je 22-godišnji Novosađanin, koji sreću nije uspeo da pronađe u Vojvodini, u kojoj je ponikao.

Sa druge strane čelnici šampiona, spuštaju loptu na zemlju ne potvrdiši ali ni negirajući mogućnost prelaska Ubiparipa u njihove redove.

"Ne mogu da pričam o imenima, bilo da se radi o domaćim ili stranim fudbalerima. Odlučili smo da radimo u miru, bez prevelike pompe, jer se takav način ispostavio ispravnim. Kada dođe vreme, javnost će o svemu biti obaveštena", rekao je koordinator sportskog sektora u Partizanu, Albert Nađ.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 64 = 70

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: