Vozač “marice” zaspao i poginuo sa dilerom

Policajac Damir Grubač i osumnjičeni prodavac droge Besim Bahtijarević iz Novog Pazara poginuli su u stravičnom sudaru.

 

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je marica Uprave policije iz Subotice podletela pod šleper dogodila se juče oko 10.30 sati u mestu Dobre strane, na putu Kraljevo – Raška, a povređeni su i policajci Željko Ivić (36) i Nemanja Janković (34).

 

Grubač (34) je vozio kombi, kojim je u ranim jutarnjim satima sa dvojicom kolega krenuo za Novi Pazar da tamošnjim policajcima predaju Bahtijarevića (46), koga su uhapsili u Subotici po poternici novopazarskog suda.

sudar

– Ivić ima smrskanu potkolenicu, operisan je nekoliko sati i pokušavamo da mu spasimo nogu. Janković ima višestruke prelome. Helikopterom će biti prebačen na lečenje u Beograd – kaže za “Blic” Zvonko Veselinović, direktor Zdravstvenog centra “Studenica” iz Kraljeva.

 


Za sada se sumnja da je Grubač zaspao za volanom marice i naglo skrenuo u levu stranu. U tom trenutku, direktno je udario u šleper „man“, vlasništvo “Kompani drum” iz Novog Pazara, kojim je upravljao Novopazarac R. M. (34).

 


– Kombi je bez ikakvog razloga odjednom skrenuo ulevo i udario u šleper. Marica se kretala koliko je i ograničenje na putu, oko 60 kilometara na čas. Vozili su sasvim normalno, jer sam ih pratio nekih pet, šest kilometara. Ne znam da li je uzrok pospanost vozača – kaže za “Blic” Milovan Pavlović iz Ušća koji je bio u koloni vozila iza policijskog kombija.

 


Vozaču kamiona R. M je povređena šaka. Sudar nije želeo da komentariše. Tokom davanja izjave policiji više puta je uplašeno ponovljao kako će završiti na vešalima zbog tragedije.

 

udes

Na poternici tri godine

 


Novopazarac Besim Bahtijarević (46) je po poternici suda iz Novog Pazara uhapšen u Subotici pod optužnicom za dilovanje drogom, a maricom je transportovan u Novi Pazar. Bio je član organizovane kriminalne grupe koja je krijumčarila narkotika sa Kosova ka Novom Pazaru i dalje ka centralnim delovima Srbije. Pojedine članove ove grupe, novopazarska policija uhapsila je jula 2011. a među nekolicinom dilera koji su od tad u bekstvu bio je i Bahtijarević.KOMENTARI

  1. Serbianforce kaže:

    Drzi se Nemanja kralju,zelim ti sto brzi oporavak!!!!

  2. Anonimni kaže:

    drzi se jankela prozivka je uz tebe

OSTAVITE KOMENTAR