Vozio kamion u stanju potpune alkoholisanosti

Prilikom kontrole saobraćaja saobraćajna policija je juče zaustavila 39-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, vozača teretnog vozila patrola je zaustavila u blizini centra Subotice i nakon testiranja, utvrđeno je da ima 2,28 promila alkohola u organizmu.

Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa u službenim prostorijama policije, nakon čega će uz prekršajnu prijavu, biti priveden u Prekršajni sud u Subotici.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Oki kaže:

  Hah, možda je u tom stanju bolje vozio od ovih što položiše u zadnjih 10 godina

 2. Oki kaže:

  Šalu(mada i ima zbilje) na stranu, alkohol i volan baš i nisu braća i treba izbegavati voziti u stanju alkoholisanosti. Naime čak i ako nisi kriv u nekoj nesreći, ako se desi kriv si!

 3. A POLICIJA kaže:

  DANAS SMO SE VOZILI KOLIMA KROZ GRAD.NISMO BROJALI ALI KOLA ZA KOLIMA PROLAZILA SU PORED NAS A VOZAČI SU KOMUNICIRALI PREKO MOBILNOG TELEFONA. NAJSTRAŠNIJE JE VIDETI VELIKE ŠLEPERE KOJI ULAZI U BAJNATSKU ULICU SA SENĆANSKOG PUTA A VOZAČ DRŽI MOBILNI U RUKAMA. MLADA ŽENA JE VOZILA KOLA PUTEM KOD BOLNICE, GLEDALA JE U TELEFON ANE GDE VOZI. TO SU SVE POTENCIJALNE UBICE I TAKO TREBA DA SE DA SE KVALIFIKUJU PO ZAKONU. NJIMA NEZNAČI NIŠTA NI SVOJ NI TUĐ ŽIVOT. TREBA IM ODUZETI MOMENTALNO VOZAČKU DOZVOLU NA DUŽI PERIOD I POSLATI NA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE.

 4. Nebojisha kaže:

  @A POLICIJA
  Ne deri se.

 5. X-MEN kaže:

  Oki*
  Pa ti onda svoje dete nemoj dati na polaganje, šta će tamo., samo džabe da bacaš pare 🙂 ….to su pijani vozači..tvrde da bolje voze kad popiju nego neko trezan….majmuni…Oki jesi i ti takav ?(pijan )

 6. Milan kaže:

  Evo informacije iz prve ruke: nakon isteka određenog zadržavanja u Policijskoj upravi Subotica u trajanju od 12 sati lice je privedeno kod sudije za prekršaje, gde mu je isti izrekao, još nepravoznažnu presudu, 120000 dinara novčane kazne, 9 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom “B” kategorije i 15 kaznenih poena.

 7. Marger kaže:

  Oki je majmunčina neviđena. Pijandure i drogeraše hitno iza rešetaka. U celoj zemlji se narod polako diže protiv ovakvih vozača, pijanica i drogeraša. U Subotici se vidim drogeraši i pijanudre brane međusobno preko sredstava javnog informisanja.

 8. Oki kaže:

  @xman
  Očigledno ne čitaš sve, ali to govori o tebi.
  A u Subotičkoj opštini imam preko 350 000km pređenih za volanom, i imao 1(jednu) saobraćajku koju sam ja skrivio 100% išteta je bila 120e na drugom vozilu.
  A u Srbiji 120-140 000km, Bogu dragom hvala bez ikakvih problema.
  I da jedno dete je položilo, ali bez i jednog dinara mita, a drugo je sad zbog korone sprečeno da odvozi i dobije dozvolu, a testove je rešio sa 100% znanja!
  Toliko o meni i mojim najmilijima!

 9. Oki kaže:

  @marger
  Pa ti, spodobo, i ne zaslužuješ moj odgovor.
  Ali uputit ću te na moj prethodni komentar.
  Svako dobro od “majmunčine” nek si ti nama živ i zdrav!

 10. Anonimni kaže:

  A POLICIJA Nebojisha
  PREPOZNAO SI SE?S OBZIROM NA VREME KAD SI POSLAO KOMENTAR
  NISI BIO BAŠ PRISEBAN. KOLIKO MLADIH ŽIVOTA SE UGASILO ZBOG UPOTREBE MOBILNIH TELEFONA KAD MU NIJE VREME I MESTO.
  NIŠTA NIJE TAKO HITNO DA BI SE UGASIO JEDAN ŽIVOT A NANELA NEIZRECIVA BOL PORODICI.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 5 =