Vučinić zahvalio građanima na podršci

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić, funkcioner Demokratske stranke, zahvalio je danas građanima na podršci Borisu Tadiću, za koga je u Subotici glasalo 69% glasača.

 

Vučinić je dodao da je Subotica još jednom pokazala da poštuje političke opcije koje promovišu suživot i zajedništvo i koje poštuju vrednosti koje su u Subotici stil života.

 

„Demokratska stranka je ponosna na rezultat koji je postigla u Subotici, ta nesumnjiva podrška Borisu Tadiću pokazatelj je podrške evropskim vrednostima koja je u ovom gradu tradicionalna“, rekao je Vučinić.

 

Na pitanje o mogućim razgovorima sa Savezom vojvodjanskih Madjara koji pregovore u Subotici uslovljava biranjem onih koji će predstavljati demokrate, Vučinić je rekao da ne dolazi u obzir da bilo koja stranka uslovljava ko će voditi DS.

 

„Ne znam na čemu je gospodin Pastor gradio tezu da on može birati sagovornike, ne vidim razloge za uslovljavanje te vrste. U Subotici su sagovornici za pregovore Oliver Dulić, Modest Dulić, Saša Vučinić i Nenad Ivanišević. Ako SVM ne prihvati ove sagovornike i istraje na stavu da odredjuje drugoj stranci ko će je voditi, onda će to biti u suštini alibi za neuspeh razgovora u Subotici“, rekao je Vučinić.

 

BlicKOMENTARI

  1. Pajo kaže:

    Ali bez SVMa nece dugo opstat parlament!A to ce puno kostat grad!Za koaliciju da bi opstala minimum treba 40 poslanika, da ucene nebudu blokirale grad!Suvise jaka opozicija bi sa malo manipulacije blokirala parlament!13 demokrata je malo da vodi grad!

OSTAVITE KOMENTAR