"Vuna" u avionu za Izrael

Spartakovi prvotimci Mirić i Aleksić, odleteli su put Izraela, prvi kao izabranik A reprezentacije a drugi mlade selekcije. Ako neko nije znao šta znači Bliski Istok, sada je bar na kratko osetio napetost kakva tamo vlada decenijama. Već na aerodromu Nikola Tesla, fudbaleri su podvrgnuti rigoroznoj kontroli. Priupitani su i za vrlo lične stvari, od toga da li imate prijatelja Arapina do toga ko vam je pakovao kofer i slično. Nakon toga je let kasnio sat i po, jer se čekao poziv iz Izraela. Sve je to prilično uznemirilo Pižonove pulene. Kakva je svakodnevnica Izraelaca, Subotičani su videli kada su omladinci Izraela gostovali na turniru Stevan Vilotić Ćele u Subotici. Čak i obične treninge tih dečaka na Bačkoj, obezbeđivalo je po desetak naših policajaca. Svako nosi svoj krst (ili Davidovu zvezdu).
IZRAEL – SRBIJA (19.00 – TV)
STADION: „Blumfild“ u Tel Avivu. Kapacitet: 16.000 mesta. Početak u 19.00 časova (TV – RTS 2 i Arenasport 1). Sudija: Aleksej Nikolajev (Rusija).

…samo lekove tetki da odnesem…
SlikaKOMENTARI

  1. DuhSaSekiromKojiHoda kaže:

    Pa zar nije bolje tako nego da razmisljas da li je neki ekstremista resio da oproba srecu sa eksplozivom, kad vec imaju problem, bar su ga nekako resili. Inace takva "svakodnevica" uopste nije opterecujuca kako bi se iz teksta dalo zakljuciti. Bio tamo i licno se uverio.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 43 = 50

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: