Webiz i u Subotici

Subotica će u novembru biti domaćin trodnevnog edukativnog programa na temu poslovne primene edukacije.


Webiz program poslovne edukacije nastao je pod istoimenim brendom, u čijoj organizaciji se već dve godine zaredom održava jedna od najuspešnijih IT konferencija u Srbiji, koja okuplja veliki broj stručnjaka u toj oblasti.

vladimir-kovac-webiz_660x330

Projekt menadžer programa edukacije Vladimir Kovač rekao je za RTV da će istaknuti predavači i ovaj put uvesti slušaoce Webiz edukacije u svet digitalnih komunikacija i online prisustva, planiranja i pravljenja strategija online nastupa, ali i komuniciranja putem digitalnih kanala.

 

"Naglasio bih predavanja Miroslava Varge i Damira Podhorskog, hrvatskih predavača iz Osijeka, koji važe za najbolje stručnjake za Guglove servise poput Google AdWords-a i Google Analytics-a, o čemu će upravo i pričati na svojim predavanjima. Kvalitetu programa predavanja dodatno će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Viktorija grupe, kao i Delta holdinga", najavio je Kovač.

 

Kako je objasnio, obuka je namenjena privrednicima iz Subotice i okoline, ali i onima iz drugih gradova Srbije i regiona.

 

Kovač je istakao i da je to prilika za sve one čiji dosadašnji napori na internetu nisu dali značajne rezultate, odnosno za one koji ne znaju odakle da krenu sa internet promocijom.

 

"Na internetu postoji mnogo mogućnosti za promociju biznisa i za pribavljanje novih kupaca i klijenata. Brojne firme, svetske ali i domaće, već odavno beleže znatna povećanja prodaje zahvaljujući internetu", istakao je Kovač.

 

Webiz program poslovne edukacije održaće se od 7. do 9. novembra u subotičkom hotelu Galerija.

 

RTVKOMENTARI

  1. dr,no kaže:

    Prodavaci magle u stilu gubljenje vremena i istraživanje rude.

OSTAVITE KOMENTAR