Y

Na kilometar od Subotice u pravcu Ljutova i Tavankuta nalazi se nadvožnjak, deo „Y „ kraka, koji je deo koridora deset – nezavršenog.

dep (4)

Na pomenutom delu ovog koridora , smeće , šut i otpad animalnog porekla ne da prete, nego su već zatrpali dobar deo zacrtane trase.

Tu, nadomnak Subotice,na dohvat ruke od industrijske zone, uz samu željezničku prugu Subotica –Sombor, pruža se pogled na jedno, malo je reći – ruglo.

Osim kratera u zemlji koje su onomad kopali radnici „BOROVICE“ sa svojom mašinerijom, tu se nalazi ogromna deponija tik uz sam put, te se već dešavalo da vozači moraju  naglo manevrisati zbog blata koje na put iznose vozila izlazeći sa deponije. Zatim, tu su sakupljači  sekundarnih sirovina i neizbežne zaprege.

Osim smeća, ovde je leglo zaraze ali i raznih zveri. Nekada prijatna vožnja biciklom do grada sada zbog svega navedenog ni malo nije prijatna i posla ima za mnoge službe u cilju sprečavanja daljnjeg bacanja svega i svačega, iznošenja blata na put, gubljenja raznih otpadaka po putu, uklanjanje strvina…

dep (3)

dep

dep (2)KOMENTARI

 1. Afet kaže:

  Ds-ov rad!!! Nista nisu znali zavrsit sve se pokrade prvo zato sad je ova vlast na muku da orepravlja sve

 2. Anonimni kaže:

  gde su nasi komunalci? neverovatno da za ovo neznaju

 3. laik kaže:

  Pa i zasto bih gradske vlasti interesovao ljutovacki put,sad su zauzeti izborima,a mozda i neznaju na kojoj je strani ljutovacki put?!?

 4. easy58 kaže:

  Jezivi dokaz delovanja dosadašnjih institucija vlasti !!! Svi dosad su obećavali i namenske novce potrošili međunarodne sporazume prekršili lagali krali i što je najgore narod ko maloumne u lice pljunuli i dokazali da su oni nešto a narod bedan plašljiv kukavički ali zapravo su svi pogrešili narod im je verovao i dozvoljavao da rade posao sa najboljim namerama što se više neće desiti nepoverenje je zavladalo samo još da počnemo trezveno razmišljati i sve ih odreda pozovemo na odgovornost a novim iskrenim i pravičnijima damo mogućnost da završe ono što je započeto i makar deluje nesmisleno pokrenemo taj je..ni Y krak a izgubljene ture će ipak da se vrate jer ovo je najisplatljivija trsa za međunarodni tranzit i veliko rasterećenje saobraćaja u gradu

 5. salecux kaže:

  ..to je sve produkt žutih lopova koji su se obogatili na ovakvim i sličnim projektima i doveli Srbiju do kolapsa pa će sve buduće izbore još dugo dugo gubiti jer narod ne zaboravlja i ne prašta tako brzo..bando žuta..!

 6. stormwatch kaže:

  @easy58

  Samo da vas informisem da je koridor kroz Srbiju davna proslost, 95% svog teretnog saobracaja prolazi kroz Rumuniju i Bugarsku pa nadalje. To mozete i sami videti kada se iza Segedina ukljuce Rumuni na autoput za Budimpestu. Dotle je autoput dezertiran, a posle toga krecu konvoji bez kraja. Koridor X Je mazanje ociju,

 7. Zorica kaže:

  Sreca krivih drva ni stormwatch nikad nece nestati….Sreca nasa
  Zna covjek sve naputovao se verovatno vozi google auto i sve snima…zanimljivo i poucno…

 8. Kamiondžije Paja i Jare kaže:

  @stormwatch
  Sinko, izvalio si ogromnu budalaštinu… Očigledno je da nikada nisi bio u Rumuniji i da pojma nemaš kakvi su im putevi.
  Tranzit od npr. Budimpešte do Istanbula uvek ide rutom Segedin – Novi Sad – Beograd – Niš – Sofija – Plovdiv – Istanbul i to ti je oko 1300 km. i možeš slobodno računati na prosečnu brzinu od 100 km/h.
  Kada bi tranzit išao preko Rumunije i Bugarske, hajde matereti, nacrtaj mi tu rutu i izračunaj kilometražu sa prosečnom brzinom, uzimajući u obzir kategoriju puteva. Nemaš ni A od auto-puta. Sve putevi drugog i trećeg reda…
  Tako ti je to, narode. Uvek se nađe neki Stormwatch kvazi pametnjaković da palamudi. Ja bih mu uvalio jedan poveći šampionski pehar za kontinuirano izvaljivanje gluposti. Svaka ti čast, majstore!

 9. Baja Mali Knindja kaže:

  Ovo nije normalno odakle njima pravo.Za ovo je Vucic kriv

 10. u inat svima kaže:

  @ kamiondzija Paja i Jare….. Staaaaaaa…molim.????. stormika( nas stormika) izvalio ogromnu budalastinu????. Maaaaaaaaaaa TO nije moguce.Takva gromada od in-TELE-ktualca tako nesto da izjavi Vi njega prijatelju sigurno niste razumeli.Pa njega niko ne bih razumeo osim njegovih …

 11. Zorica kaže:

  Bravo za Kamiondžije Paja i Jare sad ce doticni reci i ovo je Bot…hahahahaha
  treba ga imati….

 12. Aleksa kaže:

  Isti ovakav nadvoznjak je i na Pacirskom putu, izgradjen je pre desetak godina.

 13. Lenin kaže:

  @stormwatch
  Ajde molim te,objasni mi,kaj se ne srdiš na Afeta,kada ti pljuje na monumentalna dela tvog voljenog DS-a?!Alibi?!A očito je da dosta toga imate sličnih manira;volite arapske(muslimanske) migrante,obožavate vešticu sa zapada i njenu vilkomen politiku,mrzite mađare i Orbana,svakoga svrstate u fašiste koji nisu složni sa vašim stavom… itd.Oboje ne znate namestiti naše fontove. 😀 😀 😀

 14. Siniša Jakovčević kaže:

  Ja sam se obraćao komunalnoj policiji na njihov mejl, da ih zamolim da se nešto preduzme i spreči dalje gomilanje smeća. Naravno, nisam dobio odgovor više od dve nedelje, a ne znam ni da li su pročitali. Neki nesavesni ljudi istresaju smeće odmah pored kolovoza, pa sad zamislite kad duva vetar, pa vam pred vozilo izleti velika kutija, kesa, ili džak. Postala je odvratna, odvratna, divlja deponija za jako kratko vreme. Ne razumem kako izgleda mentalni sklop tih ljudi, kojima je samo bitno da izbace smeće iz svog dvorišta, a za okolinu im se pravo je..

 15. Anonimni kaže:

  i ja sam se obracala i komunalcima cistoci gradskoj deponiji ali oni kazu da ne mogu nista jer to nije do njih.

OSTAVITE KOMENTAR