You will never walk alone – dokumentarni film

You will never walk alone je dokumentarni film koji prikazuje fragmente ljudskih sudbina migranata koje se nalaze na putu kroz Srbiju i grupe volontera koja bira da iza statistika i novinskih članaka o migrantskoj krizi vidi ljudska lica i životne priče. Film je snimljen udruženim volonterskim radom mladih ljudi koji su svojim specifičnim znanjima i posvećenošću poslali ovim filmom hrabru poruku solidarnosti i humanizma.

U utorak 21. februara, sa početkom u 13h, projekcija dokumentarnog filma You will never walk alone. će se održati u Američkom kutku u Subotici, ulica Cara Dušana, broj 2.

Pozivnica verzija1

Film je realizovalo udruženje građana Inicijativa za razvoj i saradnju iz Beograda u saradnji sa Kancelarijom za Mlade Grada Subotice u okviru projekta „Jačanje kapaciteta lokalnih zajednica u Srbiji kroz prevazilaženje posledica migrantske krize” finansiranog od strane Vlade Japana, koji implementira UNDP u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Komesarijatom za izbegice i migracije Republike Srbije.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR