Za vikend gorelo na Radijalcu

Građani sa Radijalca bili su u subotu svedoci vatrene stihije koja je zahvatila jednospratnicu na početku ulice Miloša Obilića (odmah do starog Subozana).

pozar 3

Samo par ulica dalje, u Ognjena Price, pre godinu dana je u požaru nestala kuća, a sada je vatra još jednom pokazala da je dobar sluga ali zao gospodar.

Vatrogasci sa 3-4 vozila, kako kažu svedoci, u najkraćem roku su došli na lice mesta ali je vatra zastrašujućom brzinom gutala kuću na broju 8. Širenje požara je zaustavljeno, međutim, objekat je pretrpeo veliku štetu.

pozar 1

pozar 2

 KOMENTARI

  1. Gornjak kaže:

    Kada god se desi ovako nešto,postoje raznorazna nagađanja i neminovne čaršijske priče. Pravi uzrok požara kao što je ovaj na fotografijama,najčešće znaju samo inspektori iz odseka protiv požarne policije,po izvršenom uviđaju. U stambenim objektima kao i u objektima drugih namena požare neretko izaziva neispravna ili dotrajala elektro instalacija, nemože se zaobići ni činjenica da se u toku grejne sezone ljudi u nedostatku ispravnih grejnih tela greju sa svim i svačim. Dok je o kvalitetu produžnih kablova i drugih el.materijala isuvišno pričati. Po ovome što vidim na fotografijama požar je bio stropni i samim tim jedan od najkomplikovanijih za likvidaciju. Sve u svemu najbitnije je da nema povređenih niti ljudskih žrtava..

OSTAVITE KOMENTAR