Za vikend u Subotici vakcinisanje bez poziva

Vakcinacija starijih od 60 godina bez prijave nastavlja se u subotu i nedelju na teritoriji grada Subotice.

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ obavljaće se u subotu od 8 do 13 časova u ambulanti I, u Subotici (Kumičićeva ulica 4), ambulanti u MZ Graničar (Istočni vinogradi bb) i u ambulanti MZ Aleksandrovo (Aksentija Marodića bb. Svi koji još uvek nisu dobili poziv za vakcinaciju u nedelju mogu da odu u ambulantu 1( Kumičićeva ulica 4) i ambulantu u MZ Mali Bajmok (Franje Kluza 2).

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera – nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.


Večernje novostiKOMENTARI

 1. Don kaže:

  Jeftinije je da im podelite štrange. Brže će se rešiti.

 2. Nevaljali_GASTRO_Blogger_naGradeskiprevoz_SUBOTICA kaže:

  No iz ove abulante sam letela ko macka kada se pojavio COVID i Doktorica sedela iza sestra 3 metrara iza saltera i samo lakiranim nokitma bacala nas napolje ko macke:)))

 3. Anonimni kaže:

  Bez Poziva ?! Ulete ti kroz prozor,vakcinisu te i uteknu.

 4. Anonimni kaže:

  Sta je sa onima koji su se prijavili jos u januaru pa nisu pozvani

 5. Vujković C.Ljiljana kaže:

  Kada će vakcinisati osobe do 60 godina i gde?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 56 = 64