Zabava za sve uzraste na Prozivci

Park na Prozivci svakodnevno vrvi od dece, roditelja sa bebama, baka i deka na klupama, vriske i trčanja najmlađih. Ali juče su deca imala posebnu zabavu, tematsku. Nije bilo jurnjave i vrištanja… sada su svi nepomično sedeli ispred spomenika i gledali lutkarsko dečije pozorište. Radi se o ekološkom mjuziklu za decu „Pao s kruške“. Dečje pozorište je svoju popularnu predstavu izveo i na otvorenom u parku na Prozivci.

 

Muziku za predstavu pisao je Kiki Lesendrić, tako da deca u toku predstave, osim edukacije o životnoj sredini, mogu da čuju kvalitetnu pop rok muziku, koja, prema rečima glumaca, lako ulazi u uši. Ovu predstavu gledala su i deca širom naše zemlje.

 

U večernjim satima, na istom ovom mestu, bilo je zabave i za starije. U okviru Festivala domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije“ od 10h nastupio je tamburaški orkestar „Hajo“. Danas, u subotu 3.9. u parku na Prozivci, od 20h biće koncert benda Ex Yu.

 KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    FUTURE METROPOLIS PANNONIUS!

  2. Lansky kaže:

    Konačno se ostvaruje vizija ing. Koste Petrovića o tom prostoru.

  3. majka kaže:

    Park na Prozivki je nesto najbolje sto je grad mogao uraditi za gradjane ovog dela grada. Zivim u MZ Centru II, odrasla sam na Prozivki ali svoju decu najvise volim odvesti u ovaj park. Ne moram brinuti da ce izleteti pred auto, dovoljno je sadrzaja za decu, mada bi uvek moglo biti nesto vise. Cini mi se da nedostaje klupa i vise drveca. Pocetkom leta odseceno je najstarije drvo u parku, topola koja je tu bila jos od vremena dok je sredinom sadasnjeg parka rasla trska. Jos uvek nije zasadjeno novo stablo… Nadam se da gradski oci o tome vode brigu.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 73 = 78

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: