Zabranu kretanja za tri dana prekršilo 28 lica

Od 10. do 12. aprila, u Prekršajnom sudu u Subotici vođeni su postupci protiv 28 lica zbog kršenja zabrane kretanja  od petka od 17 do ponedeljka do 5 časova, te im je izrečena novčana kazna propisana Uredbom o merama za vreme vanrednog stanja.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. (ba)laban kaže:

  Al’ će bit’ vraćanja para. Ima Vučićev Srbistan da bankrotira od obeštećivanja građana… a tek onih što ih je strpao u zatvore… pa onda na red dolazi protivustavno oduzimanje slobode kretanja… Ništa neću potraživati od države samo da vidim žvalavog Aleka kako guli ćorku.

 2. More kaže:

  To je vanredno sr@nje a ne stanje. Sramota za srb sto si dozvolili da im ovo uradi sns!

 3. Vesko kaže:

  U ovoj zemlji, zakon je “nepoznanica”. Ljude jednostavno ne zanima uspostava nekog reda i zakona. Sve se radi obrnuto od onako kako bi trebalo. Najbolji primer je Agrokombinat, nekadasnji gigant koji je prehranjivao moju i jos mnogo porodica. Kao i jos mnostvo drugih Subotickih firmi, Agrokombinat nije preziveo taj prokleti period tranzicije, te je moja, i mnogo drugih porodica, zavrsilo na ulici. Pa gde je tu red i zakon?

 4. Caru carevo kaže:

  Ne možete sprovoditi zakon i red koji uvodite preko televizije a sami ga kršite u svakom slovu tj reči. Jer zakon nije zakon dok nije slovima napisan i službeno objavljen. A da je čak i napisan, opet je u svim segmentima protiv ustavan. Ako je Srbija pravna država onda se zna ko donosi zakone i ko sprovodi. Ali svima nama je jasno da nije tako. Srbija više nije ni parlamentarna država. Tu vlada diktatura što i ne bi bilo toliko strašno (sudeći po ponašanju naroda) da diktator nije taj i takav kakav je.

 5. Andjelija kaže:

  U celom svetu su ogranicenja.Svi su shvatili sta im je ciniti.Neko to radi jer je svestan situacije a neko po naredjenju,jer drugacije ne moze.Svima koji su revoltirani porucujem da ne pljuju sve i svasta nego da predloze kako bi oni to resili a da svima bude dobro.Sacuvajmo roditelje,decu.Ovo mora proci,ostace pametnjakovici puni gneva da pljuju po nekom drugom.

 6. Sofronije kaže:

  To je broj onih koje ste uhvatili i napisali prijave, a koje ste pustili ? A koji su nazvali “nekog” da interveniše pa ste ga pustili… a koliko je samo onih koje niste uhvatili – sigurno desetostruko više !!!

 7. Nikola kaže:

  Takodje kao rezultat sjajnih mera gde primoras celu zemlju da izlazi po namirnice i ostale stvari u veoma kratkom vremenskom intervalu, mi sada imamo rast obolelih i verovatno ce taj rast biti jos izrazeniji u danima koji dolaze, jer je stvaranja tog uskog grla bio bas pametan potez vlade … dok 30% veca Swedska bez ikakvih mera ima isti broj zarazenih na dnevnom nivou.

 8. Nepravda kaže:

  Zaista ne znam gde je policija i sta radi tokom policijskog casa. Evo u naselju save kovacevica (zgrade na uglu kireske i save kovacevica) ljudi su nonsalantno izlazili iz svojih zgrada i šečkali se oko i ispred zgrada tokom vikenda. A to rade inace uvek tokom policijskog casa jer policija tu nikad ne zalazi. Za vikend navodno policijski cas 24h, a na svakih 5 minuta prodje po jedan auto… Strasno…

 9. Jendek kaže:

  @ Nepravda : Taj kvart je gde žive ‘zaštićene osobe’ bivši političari i sadasnji političari a nije daleko ni današnji gradonačelnik…Inače taj deo naselja sada je skoro spojen sa ‘dolinom lopova’…onda je sve jasno.

 10. Anonimni kaže:

  @Nikola : Svedska ima 10000+ zarazenih i preko 900 mrtvih…omasio malo, a?

 11. Oki kaže:

  @Nikola
  Švedska ima 23 stanovnika na km/2
  Srbija ima 90 stanovnika na km/2
  U Švedskoj svako živi za sebe, roditelji i deca starija od 20+ god žive posebno.
  U Srbiji žive zajedno u istom domaćinstvu, baba i deda, sin u snaja, unučad, i njihova deca, što znači da u proseku od 60% imaš najmanje 3 generacije, a u dosta i 4.
  Iz tog razloga je kod nas mnogo komplikovanije.
  A da se ne priča o ekonomskom aspektu, tu smo nebo i zemlja.
  Stoga @Nikola ne govorite više o usporedbi Srbije sa EU zajednicom

OSTAVITE KOMENTAR