“Zaječarsko” za najperspektivnije

Zaječarsko pivo doniralo je 4.266.000 dinara, koji su u saradnji sa Olimpijskim komitetom i uz veliku pomoć građana Srbije, prikupljeni u akciji „Od Zaječara do Rija cela zemlja navija”. Sredstva su obezbeđena izdvajanjem 1 dinara od svake prodate limenke iz ograničene serije Zaječarskog piva, a namenjena su razvoju klubova čiji su sportisti pokazali najbolje rezultate.

Zajecarsko_grupna-600x305

Sredstva su dodeljena najperspektivnijim sportskim klubovima koji su zadovoljili kriterijume a među kojima su: rvački klub „Spartak” iz Subotice, tekvondo klub „Galeb” iz Beograda i atletski klub „Vojvodina” iz Novog Sada.

Događaju, koji je upriličen tim povodom, prisustvovali su naši sportisti i osvajači olimpijskih medalja tekvondoke Milica Mandić i Tijana Bogdanović i rvač Davor Štefanek.

zajecarsko stefanek

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki zahvalio je Zaječarskom pivu na uspešno sprovedenoj akciji, a potom i građanima koji su svojim učešćem u njoj, pružili podršku našim sportistima i podržali promociju olimpijskih vrednosti i olimpijskog duha u Srbiji.

„Zaječarsko pivo već 8 godina podržava Olimpijski komitet i olimpijski tim Srbije, i mogu da kažem da su u ovom periodu naše dve kuće prevazišle partnerski odnos, kao i da izrazim veliko zadovoljstvo zbog činjenice da će se naša saradnja nastaviti i u narednom Olimpijskom ciklusu”, rekao je Višacki.

Nastavljajući dugogodišnju saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, Zaječarsko pivo podržavaće naše olimpijce i u Tokiju, 2020. godine.

 

PROMO



KOMENTARI

  1. hehehe kaže:

    koja glupost. Pare od alkohola daju u sport. Gde je tu logika?

  2. Mister No kaže:

    Pivo nije alkohol .:)

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 1 =