Zajedno pili, pa ga ubio udarcima u glavu i telo sakrio u šumu

Nakon pronalaska muškog leša 14. februara kod Gradskog stadiona, ustanovljeno je da je od ubistva prošlo gotovo dva meseca. Telo je bilo u raspadanju, nedostajala su na nekim mestima tkiva, najviše na nozi, pa se posle otkrivenog leša spekulisalo da su mrtvom čoveku psi raskomadali delove tela.

Kako Kurir saznaje, navodno su ubijeni i osumnjičeni M.S., neposredno pre ubistva zajedno pili. Nezvanično se tvrdi, da su se sukobili posle napuštanja objekta, da je došlo do tuče u mračnom okruženju, u blizini šumarka kod Stadiona. Posle više udaraca po glavi, još uvek nepoznati muškarac je preminuo. Navodno su obojica alkoholičari i beskućnici, a još nisu zvanično potvrđene informacije koje kolaju, da će ubijenog sahraniti Centar za socijalni rad.

Nakon što je policija juče, 17. februara, nakon obdukcije, saopštila da se radi o nasilnoj smrti, priveden je osumnjičeni 37.godišnji M.S. Nakon njegovog privođenja u Više javno tužilaštvo, pretpostavlja se da će biti poznati i detalji oko identiteta ubijene osobe. Osumnjičeni M.S. se tereti, da je krajem decembra 2017. godine, sa više udaraca po glavi i telu usmrtio ubijenog, a nakon toga njegovo telo sakrio u šumi.

 

KurirKOMENTARI

  1. Baraba kaže:

    Treba birati društvo za piće, takva su vremena došla

OSTAVITE KOMENTAR