Zamena medicinskog pribora, uz doplatu

Neotpakovane medicinske pribore, kojima je istekao rok, moguće je promeniti za nove uz naknadu.

Po sistemu zamene „staro za novo“ uz doplatu od 690 dinara dobijate novi komplet.

Uslov je da niste koristili ništa iz kompleta i da je on potpun, da sadrži sve predviđene komponente. Ukoliko nešto nedostaje onda ćete uz 690 dinara doplatiti za utrošen materijal.

Trenutno ovu zamenu obavlja „Galenika farmacija“ na više od 150 lokacija u Srbiji. Spisak radnji, prodavnica, servis, gde možete zameniti svoje komplete možete naći na zvaničnom sajtu ove kompanije:

GALENIKAPHARMACIA

 

U Subotici:

spisak2

 KOMENTARI

 1. treća-sreća kaže:

  Ajde da neko objasni zbog čega se komplet iz kojeg nedostaje jedna komponenta ne može nadomestiti novom da bi se smatrao ispravnim???

  Šta će farmaceutske kuće raditi sa ovim starim kompletima i kako to da nam nude novi komplet u zamenu po tri puta nižoj ceni??? Ili mu je stvarna cena pre pet godina PREPUMPANA, ili će, slučajno mi pade na pamet, farmaceuti da se poigraju sa promenom datuma, pa će da otmu još neku crkavicu od sirotinje.

  SRAMOTA!!!

  Država u saradnji sa farmaceutskom mafijom je tu najveći lopov!!!

  Posle već viđene krađe na lotu nije ih sramota da nam priređuju novu otimačinu.

  Sr**e, neviđeno sr**e od države u kojoj živimo.

 2. prozivka kaže:

  Ovo nije ništa u poređenju sa onim šta nas još čeka od ove „veličanstvene“ vlasti i „svemogućeg“ vođe! Tako vam je to.. a vi i dalje glasajte za „privredno čudo“, za onog koji još više steže kaiš nego što to traži MMF, za onog koji sve zna i bez čijeg se znanja u u ovoj jadnoj Srbiji ništa ne dešava!

 3. bac vranje kaže:

  @ treća-sreća
  Mora da sme, bitno je da ni jednoj komponenti nije istekao rok trajanja i da su sve na broju. Ne znam koji clan zakon propisuje to sto kazes,ali koliko je meni poznato, najbitnije je da su sve na broju i da ni jednoj nije istekao rok trajanja!!

OSTAVITE KOMENTAR