Zapalila se deponija u Keru

Na divljoj deponiji u Keru oko 15 časova zapalilo se smeće, a požar je zahvatio površinu veličine dva fudbalska igrališta. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan, i kako saznajemo vatrogasci neće napuštati teren dok ne budu sigurni da je prestala opasnost od daljeg širenja vatre. Zvaničnih informacija o ovom incidentu još nema.

ker 1

ker 2

Foto: Antonijo Vujković BukvinKOMENTARI

 1. uuuaaa kaže:

  gde je dulic i ocistimo srbiju????eeee divlja deponija!!!!!majko moja……..

   

 2. Amanda kaže:

  Pa dok ne stigne neka od zvaničnih informacija, malo da pojasnim: nije to bilo kakva deponija smeća – već namerno stvorena deponija smeća! Svakako da su Dulići uveoci bili revniji u otimanju para EU za očuvanje okoline i prirode, nego u čišćenju ovakvih i sličnih deponija po subotičkim šumama! Uostalom, Dulići su samo nastavili tu praksu. Jer, sama subotička Čistoća je tamo taložila subotičko smeće, a gradski preduzimači poput Panongrada, SUBIRO-a… imali su potpisan ugovor sa Opštinom Subotica da odnose građevinski šut i razno smeće na tu tzv. deponiju! Ono šta bi sada trebala biti zvanična informacija je da su pohapšeni svi u tom lancu zagađivačke rabote.

  Inače, ta – kako je nazivaju "divlja deponija" je i nečije vlasništvo. Možda je zapaljena upravo zbog te činjenice, a  i da se zametnu svi mogući tragovi.

 3. dr,no kaže:

  E, puno će vode proteći Tisom, Dunavom i Savom, dok se ovaj brzogorući plac usred naše lipe Subotice ne dovede u stanje u kojem je oduzet pravom vlasniku! A koliko će tek Opština morati izdvojiti za to para! Pošto je prije vraćanja Korhecu platila obnovu njegove kuće u centru – baš preko puta Gradske kuće, pa sada isto prije vraćanja pravom vlasniku – Vermešu obnavlja njegovu vilu na Paliću, za očekivati je da će bez diskriminacije nastaviti tu praksu pa će pravom vlasniku brzogorućeg placa revitalizirati  zemljište na kojem je sama Opština napravila "divlju deponiju".  Pa neka košta šta košta.

OSTAVITE KOMENTAR