Zapalio joj kuću a sada mu je krivo

Đorđe I. (54) je dva sata nakon ponoći, zapalio dnevnu sobu bivšoj M. C. (53) iz Subotice zbog neuzrvaćene ljubavi, saznaje „Alo!“.
On je dnevnu sobu nesrećne žene polio kantom benzina, a zatim je zapalio šibicom.

– Prostorija je izgorela u potpunosti, a M. C. je uspela da se spase bez povreda. Đorđe je ubrzo uhapšen, a rekao je da je to sve uradio jer je M. C. odbila da se zabavlja s njim. Nakon svega što je uradio, sada mu je krivo – objašnjava sagovornik ALO-a blizak celom slučaju.

pozar

Inače, Đorđe i M. C. nekoliko meseci su bili u ljubavnoj vezi, da bi se rastali na njeno insistiranje. On ju je molio da se pomire, ali ona nije želela. Na kraju je odučio da joj zapreti paljenjem kuće, što se ispostavilo kao loš način. Komšije napadnute žene nisu želele da komentarišu ovaj incident.

sic

– Prvo maltretiranje sam mu oprostila. Drugi put sam podnela prijavu, ali sam je povukla, a sada ne želim više nikada da ga čujem i vidim. Podnela sam krivičnu prijavu, ali su ga pustili posle 48 sati i sada me uznemirava telefonom, ali znam da se neće smiriti i da neće ostati na ovome. Mnogo puta mi je rekao da neću živeti ako ga budem ostavila i bojim se da će zaista tako biti – rekla je Margita Sič za „Blic“.KOMENTARI

 1. Pametnjaković kaže:

  Nemam reči za tekst ovog događaja u časopisu Alo.
  Čitajući ovaj tekst, čovek stiče utisak da je pročitao jedan kratak tragikomičan ljubavni roman. Činjenice su totalno iskrivljene i ko ne zna šta se stvarno ovde dogodilo, ima sasvim drugu sliku o događaju.
  Baš, zapalio je kuću pa mu je sad kao krivo?
  Nije mu krivo što je zapalio, već se verovatno otreznio pa je shvatio da će ovaj put verovatno ipak stvarno morati da ide u zatvor. Zato mu je krivo.
  Ali ko zna i čita časopis Alo, zna da to nisu ozbiljne novine, već gomila plećki, ogovaranja i intriga.

 2. vokille kaže:

  Ubijem čoveka i bude mi krivo i eto, oslobodite me!
  Legalizujte lepo pravo na samoodbranu, pa ako opet dođe ovakav pacijent da pravi pizdarije, makar da padne mrtav na licu mesta, ili ranjen, drugačije izgleda ne može!

 3. Rozika kaže:

  On je zapalio dnevnu sobu gde je bilo dvoje mladih, moja sestra od strica i njen momak..srecom su se spasili. On je tacno znao gde udara, pijan…

 4. stormwatch kaže:

  Ovo nije nista drugo nego terroista, i to sa velikim T…..no nesto nam se ne javlja Lenin po pitanju ovog napada, da nije mozda poznavao doticnog i ima o njemu super misljenje :-)))))

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: