Zapaljena pekara Dino na Teslinom naselju

U maniru brutalnih kriminalaca i reketaša, zapaljena ja mala trafika u kojoj su se prodavala peciva. Od radnjice više nije ostalo ništa.

 

IMG_5458

 

Dve neidentifikovane osobe, noćas oko 2 časa posle ponoći, na pijaci u Teslinom naselju  zapalili su pekaru "Dino". To se dešava već drugi put. Prvi put je to učinjeno 8. novembra protekle godine. Pekara je totalno uništena, a oštećeni su i okolni kiosci. 

 

Bezbednosne kamere su snimile provalu, ali je nejasno zašto niko iz obezbedjenja pijaca, koje je inače izdato kao posao drugoj firmi, nije reagovao. Policija je izvršila uvidjaj, a predat joj je video materijal na kome se vide lica izvršilaca.

 

Susedni objekti

IMG_5457

IMG_5456 IMG_5455KOMENTARI

 1. pravdoljub kaže:

  Obezbeđenje malo leglo da odmara…

 2. mica kaže:

   

  pravdoljub:

  Obezbeđenje malo leglo da odmara…

   

  Obezbedjenja nema, ali ih i ne krivim jer kad policija ne radi svoj posao kako treba zasto bi obezbedjenje radilo. Sutra coveku treba da dodju na vrata isti ti likovi koji slobodno sestaju gradom.

   

  Dokle god postoje "jednakiji" pred zakonom dotle cemo ziveti ovako i jos gore. Bahatost nema granica.

 3. v kaže:

  Nije direktno vezano za temu, ali jeste za lokaciju. Molim nadležne da VRATE LEŽEĆE POLICAJCE KOD TESLINE PIJACE. Velika je gužva tokom radnog dana, a naročito tokom vikenda. ulica Partizanskih baza je sve više prometnija i smatram da je vraćanje ležećih policajaca veoma potrebno. Zašto su uopšte i skinuti?

 4. Pravdomrz kaže:

  v…………Nemoj da skrećeš temu… sumnjiv si mi… 🙂

 5. Anonimni kaže:

  policija ne radi svoj posao, to je istina…pre neki dan ,,neko,, je izgurao auta sa parkinga na ulicu kod obdanista, prosle jeseni kontejnere…i nikom nista,…nisam siguran da zasluzuju platu koju dobijaju zahvaljujuci onima koji rade, ….treba da ih je sramota

OSTAVITE KOMENTAR