Zašto je skinut semafor na stadionu?

Stari semafor na Gradskom stadionu koji godinama nije bio u funkciji,  nedavno je skinut i isečen, te je kao takav završio na otpadu.

 

U poslednje vreme je počeo da se klima i njiše pa je pretio da se sruši i tako ugrozi nečiji život.

Trenutno je Subotica jedan od onih gradova u kojima se za rezultat pita najbliži prodavac semenki, a da li će biti tako i u skorijoj budućnosti zavisi od Ministarstva omladine i sporta. Naime kako saznajemo od gradskog sekretara za omladinu i sport, Nemanje Simovića, grad je konkurisao kod pomenutog ministarstva za sredstva u vrednosti od 5 miliona dinara, koja bi se utrošila u novi semafor.

 

Semafor bi bio kao u Jagodini.

Pored toga tokom aprila se može očekivati i potpisivanje ugovora sa pokrajinskim sekretarijatom za sport koji planira izdvajanje sredstava za novu atletsku stazu.KOMENTARI

 1. sss kaže:

  zar ova skalamerija sa slike vredi 5 miliona dinara? 🙁

 2. komsija kaže:

  Iako nije kao na Marakani ili JNA ovaj semafor je sto godina ispred onoga sto smo do sada imali.

  Na sta smo spali kada je nama stadion u Jagodini za primer 

 3. :-( kaže:

      „mnogo je kume,mnogo je“

 4. mrle kaže:

  Pa ovo nije ni za pionirske utakmice

 5. bojan kaže:
  • DOKLE NAS LAZETE OBECAVATE,SVASTA A STA SMO DOBILI SAMO BETONIRANJE!!! DAJ TE MOLIM VAS AKOO NESTA OCETE DA URADITI URADITE!!! BMSU
 6. gorki kaže:

  Netreba nam ovaj praistorijski semafor,dosta više polovičnih rešenja.Obećano je betoniranje preostalih delova tribina,postavljanje stolica i rešavanje reflektora.Dok se nereši lova za normalan semafor ova glupost nam netreba…..nemogu verovati da taj seljački semafor vredi 50.000.evra.

 7. BMSU kaže:

  Semafor 5.000.000 eura?! Da te pare ponudis nekom da ubije nekoga, 😀 taj se ne bi ni razmisljao! Sto je previse, previse je! BMSU 1989

 8. subotica kaže:

  hahaha daj te meni 5.000.000 evra izvrsicu atentat na Tomislava Nikolica! hhahaha 

 9. jaca kaže:

  BMSU , subotica@ – A da neko i procita tekst pazljivo a ? 😆

   

 10. Šojić kaže:

  Sabac pokrivanje grada najsavremenijim JVC kamerama platio 6 mil dinara !?

 11. adkersu kaže:

  Ovakav semafor na slici ne košta 5 miliona dinara . Ili je djomla pogrešno preneo vest ili se radi o UKUPNOJ sumi za koju je konkurisano a semafor je samo deo te sume. Ne daj bože da je u pitanju kombinacija a la Đinđićev plato. Dragi sugrađani, pa to je više od 40 hiljada evra!!!!!

 12. dad kaže:

  Ovaj Jagodinski semafor sigurno ne kosta 45.000 eura. Opet ce neko dobro da se omasti. Da li vi iz grada znate sta se moze kupiti za 45.000 eura. Pa u najmanju ruku LAS VEGAS u odnosu na ovaj, pogotovo ako je u pitanju polovan.

  Partizanov semafor nije bio vise od 100.000 eura. Naravno da nam takav nije potreban, ali dovoljno je otici na par sajtova svetskih firmi ili onih u Kini, koji prave semafore pa da vidite sta se za 45.000 eura moze kupiti. Pogotovo ako je u pitanju polovan semafor.

 13. dad kaže:

  Zaboravih da kazem, da ovaj semafor u Jagodini nije vise od 5000 eura. Sramota kakvu nam pricu prodajete. Znaci zarada ce da bude samo 900%. Super

 14. djomla kaže:

  „grad je konkurisao kod pomenutog ministarstva za sredstva u vrednosti od 5 miliona dinara, koja bi se utrošila u novi semafor.“

  U pitanju je 5 miliona dinara.

  Sredstva bi se utrosila u semafor. 

  Kakav semafor? Pa kada se raspise tender pristiće ponude čija vrednost ne može da pređe pomenutu sumu. 

  Šta treba uraditi? Izraditi semafor (ili ga kupiti), najverovatnije izraditi i postolje na južnoj tribini gde će biti montiran, dovući neku struju, uraditi upravljačku jedinicu u sklopu zapadne tribine i sve to povezati u jedan sistem (kablom ispod zemlje ili bežično).  

  Ko može da konkuriše? Svi oni koji misle da će dati najbolju ponudu.

  Da li ovaj semafor u Jagodini vredi te pare? Lično ne bi dao ni dinara za njega ali šta ako neko ne da bolju ponudu? Šta je najbolje rešenje u tom slučaju?

  Na kraju sve ovo ne znači i da će se desiti jer je grad konkurisao a ne i dobio.

 15. djordje kaže:

  E djomla neka si im objasnio posto su se zestoko izlupali pojedinci 😆

 16. bmsu kaže:

  VI DA OCETE TO DA RADITE VI BI RADILIII!! NEMOJ TE DA LAZETE NAROD ZA DZABE!!! LOBOTOMIJA FKS

 17. stormwatch kaže:

  Kakav semafor da postavljate na stadio, samo neka ima trepcuce zeleno svetlo! Ako nemaju gradske saobracajnice nek ima stadion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  NAPRED SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. gorki kaže:

  Ja bi organizatora kaznio u ime FSS svaku utakmicu bez semafora sa 200.000.dinara mic po mic skupile bi se pare za semafor,kakvi bre tenderi idi mi dođimi jesu li partizan,zvezda i vojvodina pravili tendere ili su jednostavno kupili semafor,možda ga i dobili od sponzora.Sramota je što je predsednik FSS Subotičanin a naš stadion najgori.On je prozvao Antića da od love što je zaradio od fss donira bolesnoj devojčici.Tako isto bi i Tole trebao donirati spartaku i semafor i stolice i reflektore zato što ima para koje je u ovom gradu zaradio..ili nemora svoje nek smisli odakle al nek reši a ne samo prazna demagogija i ove mlađe reprezentativne kategorije što se malo malo pa šepure po gradu….od toga mi nemamo ništa,nikakvu korist kao grad….nek reši stadion pa onda nek spominje Suboticu.Kao na kraju krajeva i Oliver on rešio stadione u Čačku i Novom Pazaru a nas ko šiša…

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 5 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: