Zašto Mažić više neće moći da sudi Spartaku

Sin najpoznatijeg srpskog sudije Milorada Mažića – Ognjen Mažić, pokušaće da se “probije” do seniorskog pogona Subotičana..

Ognjen Mažić ima 16 godina i nastupa na poziciji štopera je godinu dana član Subotičana. Istakao je da će pokušati da nastupima u omladinskoj selekciji Spartaka u narednim godinama zadobije i poverenje trenera prvog tima, kao i još petorica predstavljenih mladića. Pred njega sa Subotičanima su ugovor potpisala još i: Aleksa Đurasović (ofanzivni vezni), Luka Jančić (zadnji vezni), Matej Pastor (krilni napadač) i Srđan Krstić (napadač).

Koordinator omladinske škole Ivica Francišković o talentovanom mladom fudbaleru rekao je sledeće:

– Videćemo kako će se razvijati i da li će zaslužiti naše poverenje. Nadam se da će svi ostati do seniorskog uzrasta i dobiti priliku da pokažu da smo izabrali najtalentovanije, kako po fudbalskom znanju, tako i po karakteru – ističe Francisšković.

Srbija danasKOMENTARI

  1. Ludi milojko kaže:

    Ne trebaju Spartaku sudije vec igraci i rukovodstvo

  2. Plavi golub kaže:

    Vi iz škole fudbala ste ‘veliki stručnjaci’ za otkrivanje talenata….u zadnjih 10.god prodefilovalo vam je IZABRANIH na stotine i stotine momaka iz raznih gradova koji su ostrim okom procenjeni od Vas ‘stručnjaka’i dovedeni kao talenti (a da bi veliki gazda kasnije mogao da ih unovči)….i epilog momci dodju i odu (grad im placa smestaje.dom.hranu) a po koju detelinu s četiri lista ‘veliki gazda’unovci stavljajuci evrice u svoj dzepić. Za prvi tim se vagonima dovode igrači.tako da je vas rad nebitan jedino vi iz skole fudbala posto nemate zanimanje posao nasli ste hleb i glumite neke trenere i vaspitavate decu zavrsivsi VIKEND trenerske kurseve cuvenog FSS…uz cinjenicu ko nema sta da radi u gradu ili je trener fudbala ili serviser bicikli….

OSTAVITE KOMENTAR