Zatvoren put na Paliću!

Zbog radova na pruzi Subotica-Segedin, privremeno je zatvoren magistralni put u centru Palića.

Zbog administrativnog propusta izvođača radova. na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Subotica-Horgoš, Karin Komerca md, grad Subotica nije bio obavešten da će usled zahtevnih radova na gornjem stroju pruge doći do zatvaranja saobraćaja na državnom putu II reda oznake 2 A 100-Horgoški put, ukrštanju sa železničkom prugom- na putnom prelazu, dana 16.03.2022. godine.

Radovi će trajati do 23.03. 2022. godine na predmetnoj deonici, saobraćaj će se odvijati po izmenjenom režimu saobraćaja, gde će isti biti preusmeren na ulice u naselju Palić na osnovu skice koja je data u prilogu.

JP Suboticatrans je izmenilo režim linijskog i prigradskog saobraćaja u skladu sa privremenim režimom saobraćaja.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju postavljene privremene signalizacije.

Unapred se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju.

 

Grad Subotica

 KOMENTARI

 1. Nikola C. kaže:

  Čekaj, Karin komerc nije dobio posao na tenderu slučajno, nego što je vas iz SNS sekte koja vlada i državom i gradom, dobro podmazao. Pa nije valjda da vi SNSovci međusobno ne komunicirate ? Kakav sad „administrativni propust“ ??? Kada vi na vašim „Brže, jače, bolje“ tenderima pošteno birate samo najsposobnije i najbolje.

 2. Aleksa kaže:

  To je nama poznata trasa, koristila se prilikom rekonstrukcije puta kroz Palić do raskrsnice sa Kanjiškim putem.

 3. Anonimni kaže:

  Nikola pametnjakovic ajde bezi u rupu tvoju za bolje nisi da neces mozda ti da dobijes na tenderu

  • Nikola C. kaže:

   Naravno da neću da dobijem.
   Jer kada bih dao realnu ponudu vi SNS sektaši bi ste dali nerealno jeftiniju,
   pa bi ste onda kasnije aneksima ugovora za dodatne troškove podigli cenu i dvostruko, ako ne i više. Otvarate koverte pre isteka roka tendera, pa ih onda zatvarate… Sektaši lopovske sekte, a tek šta na licitacijama za državnu zemlju radite… I ko ste vi barabe polupismene botovske da građanima koji pošteno rade i plaćaju porez, govorite da nisu za bolje i da beže u rupe? Bagro bahata !!!

 4. Malo vise informacija za tupandere zute kaže:

  Kad glupanderi oni zuti pricaju
  Gluposti.
  Deo pruge je ostavljen nije se radio, e sad mora da bi pruga bila
  U istom nivou.
  A ovaj sto piše tekst je netacan
  Samo provocira ljude.
  Nije to propust ,vec je tako ostavljeno dok se pruga ne postavi do horgosa .

 5. Vreme cic najveći izdajnik i loptu u na svetu kaže:

  Najbolji je ovaj polupismeni krezubi bot snsekte koji ovde palamudi….

 6. Zoran kaže:

  Dokaz da se mocni Baki pita isto koliko se pita i Kostunica.

 7. ...... kaže:

  I nikom ništa. Naprednjački bahato. Da li neko ima smelosti da ih kazni ili naplati penale što su probili i sve rokove za podvožnjak. Zadnje obećanje je bilo, pored svih kašnjenja i produženja rokova, da će se otvoriti 3. marta. Verovatno su i taj posao dobili zbog obećane brzine radova, a sada što traje tri puta duže, Bože moj. Ma šta hoće uopšte taj nezahvalni narod.Niko da kaže „hvala Vučić“ .

 8. Pepi kaže:

  kad ce zavrsit nadvoznjak kod miraza ?????????

 9. Verka kaže:

  A i sve ostalo oko pruge rade tako nebezbedno da je to strašno. Vrlo često prolazi ono neobeleženo šinsko vozilo, rudara nema koji bi regulisao saobraćaj ili ga preusmerio u drugu ulicu… ali bitan je onaj stilizovan znak koji nas podseća ko je i da im se može!

 10. Igor kaže:

  Ma samo da se gradi daj da budemo najbolji i najlepši imamo šanse dal je Stipan Il Marko. Treba kritikovati ali i raditi. Samo da bude bolje od onog asfaltiranje kod škole Ivan Goran Kovačić ono nije ni za leteće automobile to je sramota.

 11. dzo kaže:

  Koliko mi je drago sto nisam deo ove krezube i nepismene Srbije. Pogledajte ove botove samo – pogledajte tu bedu od ljudi koji moraju da pisu nebuloze na svim portalima da bi sacuvali posao. I treba da vas jasu ko konje i da vas vode po mitinzima ko mecke na vasar. Vi niste za bolje, vi ste talog ovo drustva koje ce ostati vecno zaglavljeno u septickoj jami kad prodje ovo doba zlo. A kad vas deca i unuci pitaju sta ste radili u zivotu, sta cete im reci, da li istinu ili cete slagati sami sebe kako ste radili castan posao?

 12. Gaga kaže:

  Kojoj ovci njeno runo smeta
  Tu ne ima ni ovce ni runa.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 33 = 36

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: